Ріанна здивувала образом рожевого фламінго (фото)

Ріанна кокетує в образі рожевого фламінго | Зіркове життя | 1+1
Фото: gettyimages.com

Пташка зіркового польоту.

Поділитися:

Нещодавно американська співачка Ріанна вразила ЗМІ новим екстраординарним образом. У гардеробі зірки знайдеться багато незвичайних луків, але це вбрання може виправдати лише справжній карнавал. Співачка з’явилася перед камерами в рожевому пір’ї – саме такий образ вона вподобала для щорічного фестивалю врожаю в Барбадосі, на своїй батьківщині, який вже традиційно святкують в перших числах серпня.

На Ріанні – корсетна кокетлива сукня міні кольору bubble gum від голландського бренду David Laport. Зірка доповнила образ стильними рожевими туфлями-човниками на зав’язках, масивними сережками та браслетами зі стразами. Ще одне яскраве рішення – незвичайна зачіска та зелені тіні.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Splash News (@splashnews)

Зазначимо, що співачка неодноразово погоджувалася на модні колаборації зі світовими брендами, а зовсім нещодавно представила свою першу модну колекцію одягу.

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Читай також інші матеріали про Ріанну:

1. Основний тренд цього літа: Манікюр, як у Ріанни

2. Напівоголена Ріанна знялася у сексуальній фотосесії для модного глянцю

3. У Ріанни з'явився plus size двійник

Новини по темі