Розпал сезону: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Школа. Недитячі ігри», з понеділка по четвер о 20:30

Даня вирішив продавати у школі вейпи, аби підзаробити. Один із учнів почав їх перепродавати. Як раптом одна із електронних сигарет вибухнула, хлопець обпік руку. З Дані вимагають повернути гроші. Між школярами виникає серйозна бійка. А вчитель фізкультури впав з канату і зламав ногу. Він звинувачує у цьому Дарину Петрівну, яка не виділила кошти на новий інвентар. Лола ревнує Максима до Катерини, але сама погоджується на побачення з Данею. А Єгор тим часом викрадає Лізу. Дивіться новий сезон телесеріалу Школа на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТТАКОЖ: Новий актор Школи похизувався спортивною формою

«Модель XL», у вівторок о 21:30

Це реаліті-шоу змусить кожну жінку повірити у силу своєї вроди. Серед безлічі пишних красунь на проект Модель XL потрапили найяскравіші дівчата – реальні жінки нереальної краси. У першому випуску реаліті глядачі 1+1 вже побачили кастинг, на якому долі пишнотілих красунь визначало зіркове журі: ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, актор Богдан Юсипчук та відома у світі латвійська модель Тетяна Мацкевич. Не пропустіть запеклі змагання учасниць вже у вівторок о 21:30. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пишнотіла модель прикрасила свіжий номер Cosmopolitan

«Король десертів», у середу о 21:30

Нове кондитерське шоу на 1+1 познайомить із талановитими українськими кондитерами, які змагатимуться за звання Короля десертів. Суддями проекту, які оцінюватимуть кондитерські вміння учасників, стали справжні професіонали кулінарної справи та ресторанного бізнесу. У минулому випуску програми вони відібрали 8 претендентів на звання короля десертів. Не пропустіть запальну боротьбу за перемогу у новому випуску шоу про кондитерів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Король десертів» на 1+1: хто стане найкращим кондитером країни?

«Розсміши коміка», у суботу о 18:15

Народний гумор знову в ціні! Першими у новому сезоні з’являться минулорічні переможці. Не пропустіть нові випуски гумористичного шоу Розсміши коміка вже у суботу о 18:15 на телеканалі 1+1. 

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

Їх залишилося 11. І вже цієї неділі вони знову вийдуть на паркет, аби запалити серця своїх шанувальників та наших зіркових суддів. Яскраві номери, феєричні постановки й дивовижне вбрання - не пропустіть новий випуск легендарного шоу Танці з зірками!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Берінчик вперше розповів про втрату новонародженого сина

Новини по темі