Шарліз Терон прокоментувала бажання сина бути дівчинкою

Шарліз Терон розповіла про свого 8-річного сина, який вважає себе дівчинкою | Батьки і діти | 1+1
Фото: Getty Images

8-річного хлопчика вона називає своєю донькою.

Поділитися:

Наприкінці літа голлівудська акторка Шарліз Терон спантеличила мережу світлиною . Втім, для справжніх шунавальників фото не стало сюрпризом: зірка не приховує, що 8-річний Джексон — трансгендер. Хлопчик вважає себе дівчинкою, а прогресивна мама не заперечує. 

Коли їй було лише три роки, вона подивилася на мене і сказала: «Я не хлопчик!». Тоді я зрозуміла, що в мене дві чарівні доньки.    

Фото: instagram/charlizeafrica

Днями Шарліз дала інтерв’ю для ЛГБТ-видання Pride Sourcе, в якому розповіла про свою підтримку сексуальних та гендерних меншин, а також прокоментувала гомосексуальні ролі в кіно. 

Знаменитість вирішила не ігнорувати й особисті питання. Зокрема журналіст поцікавився, чи посприяла трансгендерність доньки інтересу акторки до проблем ЛГБТ. Шарліз Терон зізналась, що ситуація з Джексоном — незвична і нова для неї. 

«Історія моєї доньки — це її історія. Одного дня вона сама розповість усе, якщо захоче».

Як матері мені лише важливо, щоб люди використовувати правильний займенник, говорячи про неї.

«Коли Джексон почала усвідомлювати, що люди досі називають її «він», то дуже засмутилася. Але щодо всього іншого — її життя й надалі залишатиметься особистим».

Фото: Getty Images

У подальшому зіркова мама не планує відповідати на питання щодо статі своєї старшої дитини. 

Нагадаємо, що Шарліз Терон — не єдина в Голлівуді зіткнулася з питаннями гендерної ідентифікації. Нещодавно донька Анджеліни Джолі Шайло на чоловіче. Тепер вона називає себе Джоном. Більше про це дізнаєшся з відео:

Також не пропусти інші цікаві новини:       

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі