Сашку Положинському виповнилося 50: «Я солдат ЗСУ, в мене є багато нових обов’язків»

Сашку Положинському виповнилося 50: його прогноз щодо дати перемоги України напередодні свого дня народження не справдився
Instagram/oleksandrpolozhynskyi

Музиканту Олександру Положинському виповнилося 50 років.

Поділитися:

Екс-лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський вчора, 28 травня, відзначив своє 50-річчя. Музикант після початку війни в Україні вступив до лав ЗСУ та зі зброєю в руках боронить рідну землю від російських загарбників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українці ніколи не погодяться бути рабами", — Макс Барських розповів американському Rolling Stone про війну в Україні

Нагадаємо, раніше Олександр Положинський дав свої прогнози щодо закінчення війни. У дописі в Instagram музикант зізнався, що дуже сподівається на перемогу України до свого 50-річчя. А оскільки день народження у співака 28 травня, то перемога мала бути напередодні — 25 травня 2022 року. Такі прогнози давав Сашко, але вони, на жаль, не справдилися.

У свої 50 Положинський пише:

"Сьогодні мені виповнюється 50 років. 50 – це багато. 50 – це достобіса. Це пів століття. Це два покоління. Багатьох моїх однолітків уже немає. Багато прекрасних людей до 50 не дотягнули, не дожили. А я дожив. Так в мене склалося. І я маю стійкий намір жити далі.
50 – це дуже мало. Ще стільки не зробив, не досяг, не здійснив. Не створив. Не отримав. Не віддав. В мене багато планів – життєвих і творчих".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Це нам буде уроком, що потрібно зближатися з цивілізованою частиною світу, а не шукати вікно в пекло у москалів», – Валерій Харчишин розповів про зруйнований будинок у Гостомелі та благодійниу тур на підтримку України

Сашко пише, що ніхто не знає, скільки йому залишилося жити на цьому світі, тим більше зараз, коли йде війна. Але нещодавно зозуля йому накувала ще 36 років життя.

Також Олександр розповідає про своє життя зараз:

"Мені 50. І я – солдат ЗСУ, стрілець 47-го окремого батальйону. В мене є форма і автомат. В мене є командири і товариші по зброї. В мене є багато нових обов’язків і трошки менше колишніх прав. Поки що я не дуже хороший солдат, але щодня я стараюся стати кращим. І стану".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це для мене вражаюча історія справжнього побратимства та братерства: у «Сніданку 1+1» Ахтем Сеїтаблаєв розповів, чому вночі йому несподівано зателефонував азовець з позивним «Калина»

Про те, що святкує свої 50 зовсім не так, як того хотілося раніше, Сашко зазначає:

"Святкування буде зовсім не таким, яке колись планувалося. Але це не головне. Головне – Перемога і Мир після неї".

Дивіться відео "Сніданку з 1+1" про діяльність Олександра Положинського під час війни:

Новини по темі