Олександр Положинський назвав дату перемоги України — напередодні свого 50-річчя

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сашко Положинський назвав дату перемоги України у війні проти росії: напередодні його 50-річчя
Instagram/oleksandrpolozhynsky

Нещодавно артист влаштував концерт у рідному Луцьку.

Поділитися:

Екс-лідер "Тартака" Олександр Положинський дав свої прогнози на закінчення війни, яку розпочала росія проти України. Сашко у дописі на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram зізнався, що дуже сподівається на перемогу України до свого 50-річчя. А оскільки день народження у співака 28 травня, то перемога має бути напередодні — 25 травня 2022 року:

"Все це має скінчитися через 30 днів. 2 тижні вони вперто готуватимуть свій парад пабєди, понесуть ще більші втрати й, зрештою, почнуть масову панічну втечу. 

25 травня — наш День Перемоги. Важкої, вистражданої, але славної. 

28 травня — мені 50. По-перше, не хочу, щоб у цей день на нашій землі лишалася ще ця нечисть, по-друге, треба хоча би три дні на підготовку мого святкового концерту. А вже вийде так чи не вийде, чи вдасться мені відсвяткувати, чи доведеться робити щось із того, до чого змушує війна, чи зупинимося на кордонах, чи перенесемо війну на територію того, хто її розпочав, — буде видно".

Сашко Положинський додав, що розуміє, що війна може тривати довго, але йому дуже хочеться помріяти:

"Хоча, на тій території вже й так періодично щось приємно палає. Що ж — хай горить. Я знаю, що війна ця може тривати довго, виснажуючи та вбиваючи нас і нашу країну. Але ж хочеться трохи помріяти. І хай наші мрії й бажання збудуться. Слава ЗСУ! Слава Україні!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мої прогнози невтішні", — Сашко Положинський ще восени в інтерв'ю ЖВЛ передбачив розпад гурту "Тартак"

Олександр Положинський — один із тих артистів, для яких війна почалася не 24 лютого, а набагато раніше. Він із друзями музикантами дав десятки концертів для бійців на сході України та у військових частинах:

"Поранені хлопці, деякі — з дуже важкими травмами, і тим не менш, в усіх відчувався піднесений дух, бойовий, упевненість у своїй перемозі".

Із самого початку повномасштабної війни Сашко Положинський допомагає армійцям. Коли наші захисники прогнали окупантів із Київщини, музиканти завітали і до них, підтримати піснею. Вони на власні очі бачили, із ким має справу українська армія і як завзято вона ворога шматує:

"Вони нам показували, де що відбувалось, там була розбита техніка. Зрозуміло, що коли концерт відбувається на такій ххвилі, в усіх настрій піднесений". 

Нещодавно Сашко Положинський раптово влаштував концерт і у його рідному Луцьку. До речі, ще у середині лютого він підписав контрактт із ЗСУ і став резервістом. Та воювати його так і не покликали:

"Я в перший день війни займався тим, що переписував деякі документи, переписав заяву і тоді мені сказали, що потреби у мені немає, є потреба у тих, хто має військовий досвід". 

Без діла Сашко не лишився, окрім музичної підтримки він почав волонтерити, збирав кошти на авто для потреб ЗСУ та почав допомагати Волинському волонтерському штабу гуманітарної допомоги. Саме на потреби цього штабу і збирали кошти на благодійному концеті у Луцьку. 

Чому Олександр Положинський досі в резерві армії та що розповідають військові з передової, дивіться сюжет:

Новини по темі