Що подивитися на День Києва на "1+1 Україна"

На 1+1 Україна покажуть тематичні проєкти до Дня Києва
Unsplash

День Києва з "1+1 Україна": телепрограма на 26 травня.

Поділитися:

Щорічно в останню неділю травня в Україні відзначають День Києва, який цьогоріч припав на 26 травня. Спеціально до свята на "1+1 Україна" покажуть особливі фільми та проєкти про нас та нашу столицю.

Телепрограма "1+1 Україна" на 26 травня

  • 19:00 — "Вечірній квартал 2024"

У День Києва на телеканалі “1+1 Україна” глядачі можуть побачити прем'єру "Нового Вечірнього Кварталу". У нових номерах актори “Вечірнього Кварталу” та акторки “Жіночого Кварталу” з гумором розкажуть про реальні ситуації, знайомі кожному українцю.

Вечірній Квартал

  • 21:00 — "Найкращі вихідні"

Це чотири історії, герої яких час від часу перетинаються на вулицях Києва. Кожен із них рушає до столиці за своїм планом: хлопці з Кривого Рогу — влаштувати парубоцьку вечірку, одеситка тікає з дому розшукати тата-рокера, кар'єристка зі Львова їде на співбесіду, хлопець з Німеччини прагне відшукати кохання свого життя. Але, звичайно ж, все йде шкереберть.

У стрічці зіграли відомі українські актори: Дар'я Петрожицька, Ірма Вітовська, Наталія Бабенко, Олександр Рудинський, Еліас Райхерт, Максим Девізоров та інші.

  • 23:00 — "Музична платформа України"

Щорічний концерт-премію "Музична платформа України" також покажуть до Дня Києва. Топові українські виконавці зберуться на одній сцені, аби об'єднати українців та подарувати їм улюблені хіти. 

Глядачі побачать дуже велику кількість зірок: DOROFEEVA, MAX BARSKIH, MELOVIN, Оля Цибульска тощо. До того ж глядачі побачать низку дуетів, серед яких Нікіта Кісельов та SKYLERR, Оля Цибульська та DISCOMAN, Parfeniuk та Wellboy, TARABAROVA та BERESTOVYI, М'ЯТА та YAGODA, Анастасія Приходько та SUROV, СолоХа та Влад Булах.

музична платформа

Не пропустіть тематичні проєкти до Дня Києва на "1+1 Україна" 26 травня з 19:00!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі