Схудла дружина Бабкіна підкреслила фігуру відвертим вбранням

Схудла дружина Бабкіна підкреслила фігуру відвертим вбранням | 1+1
Фото: Вікторія Квітка

Яка ж вона гарна!

Поділитися:

Дружина тренера «Голосу країни», відомого співака Сергія Бабкіна Сніжана нещодавно кардинально змінила образ та . Тепер жінка вражає стрункою фігурою, яку їй вдалося швидко відновити після пологів.

Так, зіркова пара дала інтерв’ю журналу «Наталі» та прикрасила його обкладинку спільним фото. На світлинах Сніжана позує у світлій сукні асиметричного крою з одним рукавом. Родзиною вбрання стало відверте декольте. Пікантний образ жінка доповнила мейком з акцентом на червоні вуста. До слова, на фото Сніжана ще є володаркою розкішного чорного волосся.

Та найбільше вражає витончена талія та стрункі ніжки красуні. Дивлячись на фото, важко повірити, що нещодавно Сніжана втретє стала мамою! Влітку в подружжя Єлисей. Уже через місяць після пологів зірка  й активного житття. Відомо також, що Сніжана займається йогою, тож це пояснює ідеальні форми жінки.

Фото: Софія Плакидюк

Нагадаємо, що Бабкіни разом вже понад . У шлюбі вони виховують також старшого сина та доньку. Щасливе подружжя часто ділиться  зі своїми шанувальниками.

Дивися відео «Світського життя» і дізнавайся, що змінилось у житті пари після народження третьої дитини, та як вони розподіляють сімейні обов’язки:

Читай більше про Сніжану Бабкіну:

1. 

2. 

Новини по темі