Сила інтуїції: Що означають сни про подружню зраду

Сонник «подружня зрада»: До чого сниться, як розгадати, тлумачення | Щоденник сновидінь | 1+1
Фото: Getty Images

Час почути себе.

Поділитися:

Сон про подружню зраду легко зіпсує настрій навіть найжиттєрадіснішій людині. Та не поспішай засмучуватись, адже таке сновидіння бачить ледь не кожен другий. Річ у тім, що зрада зі сну не має нічого спільного з твоїми романтичними стосунками. Значення таких снів стосується лише тебе, і настав час усе з’ясувати.  

Тож сьогодні у щоденнику сновидінь 5 снів про подружню зраду та їхнє значення.

Сон, у якому зраджуєш ти

Дуже несподівано, та такий сон означає, що на яву ти страждаєш від почуття провини перед самим собою. Можливо, нещодавно тобі довелося поступитися власними принципами чи поглядами на життя. І ситуація, що так тебе засмутила, найчастіше зовсім не пов’язана з коханням.

Сон, у якому зраджуєш зі знайомою людиною

Передусім, такий сон не означає, що ти мрієш опинитися в ліжку із тим, хто тобі наснився. Імовірно, такий сюжет говорить про те, що якесь заняття відбирає забагато твого часу, що не йде на користь твоїм стосункам. Умовно можна сказати, що ти «зраджуєш» коханій людині з тим, що поглинає левову частку твоєї уваги.

Сон, у якому зраджують тобі

Таке сновидіння не є попередженням про зраду коханої людини на яву. Ба більше, найчастіше цей сон приходить саме тоді, коли у твоїх стосунках повна ідилія (можливо, через банальну звичку накручувати себе). Подібний сюжет радше вказує на твої комплекси та переживання. Його причиною можуть бути нав’язливі думки про те, що близьке оточення тебе не цінує. Тож саме час попрацювати над покращенням самооцінки.

Сон, у якому тебе впіймали за зрадою

Складно повірити, та це лише віддзеркалення ситуації, за яку ти відчуваєш провину на яву. Тож пригадай, який вчинок змусив голос совісті потривожити твій сон. Так, аби солодко спати, будь чесним із собою та постарайся виправити прикру ситуацію.

Сон, у якому зраджують із тобою

Фото: Unsplash

Якщо уві сні саме ти є причиною чиєїсь зради, то певно на яву ти не відчуваєш своєї цінності для близьких. Зверни увагу на те, які емоції принесло тобі таке сновидіння. Якщо побачене супроводжується почуттям сорому і провини, то зупинись і переглянь ставлення до себе.   

Пройди цікавий тест та дізнайся, що тобі пророкує сновидіння про подружню зраду.

 

Більше матеріалів по темі читай тут:

1. Що означають нічні жахіття, які снились кожному

2. Голос підсвідомості: До чого сняться знаменитості

3. Таємне послання: Що означають сни про море

4. Знаки долі: До чого нам сниться весілля

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі