Голос підсвідомості: До чого сняться знаменитості

До чого нам сняться знаменитості | Щоденник сновидінь | 1+1
Фото: Getty Images

У ліжку із зіркою – до успіху?

Поділитися:

Ми звикли стежити за зірковим життям. Тож природно, що інколи гостями наших сновидінь стають селебріті. Та не поспішай кардинально змінювати свою стрічку новин. Часто значення снів про зірок – глибше, ніж здається.

Складно повірити, та «зіркові» сновидіння зовсім не наслідок надмірної уваги до чужого життя. Натомість їхні сюжети сповнені ледве вловимих символів.

Людина, яка бачить уві сні знаменитість, на яву прагне до розвитку та натхнення.

Тож поява, скажімо, Наді Дорофєєвої у твоєму сні може розповісти про актуальні прагнення та риси, які ти хочеш перейняти в зірки. Це чудова підказка, куди рухатися далі та як працювати над собою.

Сьогодні у щоденнику сновидінь п’ять снів про знаменитостей та їх пояснення.

Просто помітити відому людину уві сні

Якщо наснилося, що бачиш знаменитість здаля чи мимохідь – це неспроста. Такий сон символізує глобальні цілі, які ти наразі не можеш втілити в життя. З’ясуй, у чому видатна ця людина та чим вона цікавиться – можливо, у схожій сфері реалізуються і твої яскраві задуми.

Фото: Getty Images

Товаришувати зі знаменитістю уві сні

Безперечно, такий сон покращить настрій кожному. Та його значення – навіть приємніше. Це сновидіння означає, що на яву твої друзі – не гірші від зірок, і тобі дуже комфортно у їхній компанії. Ба більше, і для тебе це неабиякий комплімент, адже друзів ми обираємо не навмання. Імовірно в очах твоїх близьких ти теж – мало не Біллі Айліш чи Бред Пітт.

Фото: Getty Images

Якщо наснилася ніч кохання із зіркою

Таке суперечливе сновидіння, безумовно, дивує. Особливо, якщо у тебе є кохана людина, і ви щасливі разом. Та цей сон означає лише, що ти на шляху до успіху. Зірка з твого сну – натяк на заняття чи особисту рису, яка й приведе тебе до тріумфу. Тож придивися уважніше до цієї персони і не зволікай із рішучими діями.

Бути знаменитістю уві сні 

Якщо наснилися спалахи фотокамер та нескінченні коментарі під твоїми фото в Instagram, не квапся вважати такий сон віщим. Звісно, кожен бодай раз уявляв себе кумиром мільйонів, та це сновидіння радше свідчить про пошуки підтримки та схвалення. Спробуй налагодити стосунки з близькими та друзями – можливо, саме їхньої уваги тобі наразі не вистачає.

Фото: Getty Images

Сон про те, як хтось із близького оточення став знаменитістю

Ви разом із дитсадка, ваша дружба витримала купу викликів долі, аж ось ця людина – на сцені у світлі софітів. Такий сон викликає цілий вихор емоцій, чи не так? Його розгадка тебе здивує – можливо, саме зараз ти боїшся втратити друга чи подругу. Сама думка, що близька людина раптом стала такою ж далекою і недосяжною, як Анджеліна Джолі, лякає. Тож час приділи увагу тим, хто поруч, і виріши конфлікти, які змусили віддалитися від найрідніших.

Пройди цікавий тест та дізнайся, що тобі пророкує «зіркове» сновидіння. Ділися результатом з друзями!

 

Більше матеріалів по темі читай тут:

1. Що означають нічні жахіття, які снились кожному

2. Таємне послання: Що означають сни про море

3. Сила інтуїції: Що означають сни про подружню зраду

4. Знаки долі: До чого нам сниться весілля

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

 

Новини по темі