Знаки долі: До чого нам сниться весілля

Сонник «весілля»: До чого сниться, як розгадати, тлумачення | Щоденник сновидінь | 1+1
Фото: @meghandoering

Час йти під вінець?

Поділитися:

Споконвіку люди приділяли весіллю особливу увагу. Тож нині ми зустрічаємо цю тему у фільмах, літературі та (як же без цього) на сімейних святах. Словом, образ весілля постійно десь поряд і оминути його не вдасться нікому.

Фото: @weddingphotoinspiration

Хай там як, більшості людей сни про весілля здаються несподіваними та навіть нелогічними. Проте повір, це лише на перший погляд. Адже сни – добірка багатозначних символів, де кожна деталь має значення.

Джерело: giphy.com

Сьогодні у щоденнику сновидінь п’ять сюжетів «весільних» снів, та їхнє трактування.

Бачити уві сні весілля, коли на яву його не плануєш

Фото: @hazelwood_photo

Передусім, цей сон не обов’язково вказує на твоє бажання піти під вінець. Він радше інтерпретує глобальне значення шлюбу – міцний союз. Можливо, на яву у твоєму житті зародилися потенційно плідні взаємини. І тут уже жодних обмежень – від професійної сфери до розвитку нових корисних звичок. Тож завдяки такому сновидінню ти матимеш вдосталь часу, аби належно підготуватися до змін.

Сон про освідчення

Фото: @weddingphotoinspiration

Таке сновидіння досить подібне до попереднього. Проте, якщо весілля символізує сформовані стосунки, то сон про освідчення вказує на вибір, що постав перед тобою. Ймовірно, у твоєму житті з’явилася нова пропозиція чи вдала нагода. Тож саме зараз час вирішити, чи хочеш присвятити їй своє найближче майбутнє.

Сон про одруження з людиною, яку не кохаєш

Фото: @lightandtype

Для багатьох такий сюжет видається ледь не нічним жахіттям. Та насправді він символізує досить буденну ситуацію. Напевно, на яву тебе та персонажа з твого сну об’єднало спільне заняття. Якщо ж нічого подібного не відбувається, то ця людина може уособлювати твої приховані прагнення. Тож запитай себе, яка її риса першою спадає тобі на думку. Можливо, саме це ти хочеш побачити у собі.

Бачити уві сні чуже весілля

Фото: @annakiseliova

Це символ ситуацій із твого життя, у яких ти лише спостерігач. Тебе щось турбує, хоч і не стосується безпосередньо. Це можуть бути проблеми близьких, чи більш глобальні питання, які перебувають за межами твого впливу.

З іншого боку, такий сон може натякати на твою надмірну пасивність. Він сигналізує, що настав час для рішучих дій. Та треба бути уважним і мудрим, аби відрізнити перше від другого.

Бачити уві сні весілля, коли саме плануєш його

Фото: @weddingphotoinspiration

Може видатися, що це побічний ефект надмірної уваги до важливої події. Насправді ж такі сни – твої вірні помічники. Їхня основна мета – допомогти підсвідомості розв'язувати усі проблеми, пов’язані з переходом на новий етап життя. Запізнитися на церемонію, побратися не з тією людиною, зіпсувати святковий одяг – це лише короткий перелік можливих сюжетів. Спробуй знайти зв'язок між подіями зі сну та речами, які тривожать тебе на яву. Так ти зможеш швидше зорієнтуватися і психологічно підготуватися до особливої події.

Пройди цікавий тест та дізнайся, що тобі пророкує «весільне» сновидіння. Ділися результатом з друзями!

 

Більше матеріалів по темі читай тут:

1. Що означають нічні жахіття, які снились кожному

2. Голос підсвідомості: До чого сняться знаменитості

3. Сила інтуїції: Що означають сни про подружню зраду

4. Таємне послання: Що означають сни про море

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі