Син Меган Маркл і принца Гаррі не матиме королівського титулу

Меган Маркл - чому син герцогині не отримав королівський титул
Фото: GattyImages

Відома причина.

Поділитися:

Після народження первістка Меган Маркл і принца Гаррі світ із нетерпінням чекав на оголошення титула королівського малюка. Та 8 травня подружжя оприлюднило лиш ім’я хлопчика –  Арчі Харрісон Маунтбеттен-Віндзор.

Фото: GattyImages

Річ у тому, що тільки найстарший син Чарльза, принца Уельського, може передати своїм спадкоємцям титул Їх Королівської високості британського принца чи принцеси. Оскільки Гаррі – молодший син Чарльза, титулів Арчі поки не матиме.

Новонароджений міг стати графом Дамбартоном, як його батько, однак герцог і герцогиня Сассекські вирішили з цим не поспішати і лишити синові право вибору. Хлопчик зможе отримати титул графа, коли стане дорослим.  

Фото: GattyImages

Меган і Гаррі повідомили, що планують виховувати Арчі подалі від умовностей королівського життя. На відміну від своїх кузенів – принца Джорджа, принцеси Шарлотти і принца Луї – Арчі насолоджуватиметься повною приватністю.

Оскільки хлопчик не успадкував жодних титулів, принц Гаррі вирішив скористатись ситуацією і захистити сина від надмірної уваги громадськості. Королівське подружжя планує виховувати свого малюка у Віндзорській резиденції – котеджі Фрогмор, подалі від об’єктивів фотокамер. Герцоги Сассекські навіть дали розпорядження висадити більше дерев навколо їхнього дому, щоб захистити сина від зацікавлених очей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На честь первістка Меган Маркл назвали сорт квітів, який покращує настрій (фото) 

Новини по темі