Сніданок з 1+1: В яких продуктах найбільше вітаміну С

Цікаво, що великі дози вітаміну С знищують віруси, інфекції та онкоклітини. Це доводять численні експерименти вчених. Усі корисні подробиці дізнавалися кореспонденти Сніданку з 1+1.
Цікаво, що великі дози вітаміну С знищують віруси, інфекції та онкоклітини. Це доводять численні експерименти вчених. Усі корисні подробиці дізнавалися кореспонденти Сніданку з 1+1.
Всім відомо, що вітамін С – відмінний засобом для підтримки імунітету, але вживання пігулок мало допоможе в боротьбі з хворобами. Набагато корисніше харчові продукти з великим вмістом вітаміну.
Джерела вітаміну С:
- Шипшина
- Лимони;
- Штучні вітамін;
- Калина;
- Квашена капуста;
- Шпинат;
- Броколі.
Експерт Оля Карі про вживання вітаміну С:
"Він зміцнює організм не тільки за рахунок того, що в лимоні є саме вітамін С. Це має бути комплекс, бо вітамін С не засвоюється без певних ферментів, без певних мінералів. Тому це не може бути тільки пігулка, в якій виключно вітамін С. Вона як зайде в організм, так і вийде. Ще потрібно пам'ятати і про те, що цей вітамін не накопичується в організмі. Ми не можемо поїсти капусти чи зелених яблук влітку, щоб потім взимку не хворіти. Цей вітамін постійно потрібно вживати, але особливо – саме в холодний період".
Подробиці дивіться у спеціальному сюжеті "Сніданку з 1+1" онлайн.