Сніданок з 1+1 визнаний найкращою ранковою програмою, а Сенічкін – найкращим телеведучим

Сніданок з 1+1 здобув перемогу у всіх номінаціях «Телетріумф», присвячених ранковим програмам.

Поділитися:

Сьогодні під час церемонії нагородження престижної премії «Телетріумф» «Сніданок з 1+1» здобув перемогу у всіх номінаціях, присвячених ранковим програмам. На рахунку проекту одразу три статуетки.

Так, «Сніданок з 1+1» визнаний найкращою ранковою інформаційно-розважальною програмою, а народний телекулінар Руслан Сенічкін отримав на сцені нагороду за перемогу у номінації «Ведучий ранкової інформаційно-розважальної програми». Крім того, головний режисер «Сніданку» Дар‘я Качковська здобула першість у номінації «Режисер-постановник ранкової/денної програми».

Нагадаємо, «Сніданок з 1+1» є найдовшим в Україні ранковим шоу в прямому ефірі. У 2017 році до ведучих Руслана Сенічкіна та Людмили Барбір доєдналися Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв. У День святого Миколая «Сніданок» традиційно провів благодійний марафон «Здійсни мрію» та допоміг зібрати понад 1 мільйон гривень на реалізацію заповітних бажань важкохворих дітей. Минулого року сніданківці стали гостями культового шоу Good morning America. У 2018 році команда продовжує дивувати глядачів, щоранку готує найкорисніші поради, запрошує до своєї студії найвідоміших гостей та втілює соціально значущі проекти.

 

Новини по темі