Сніданок з 1+1 запускає флешмоб до ювілею Кузьми Скрябіна

Найбільш щирі відео увійдуть до фільму про Кузьму.

Поділитися:

17 серпня Андрію Кузьменку, лідеру гурту Скрябін, який загинув в автокатастрофі, могло б виповнитися 50 років. До цієї дати команда Сніданку з 1+1 готує документальний фільм, присвячений феноменальному музиканту, та запускає у соціальних мережах флешмоб #зДнемНародженняЧувак. Усі, чиїх сердець торкнулися творчість й життя Кузьми, можуть записати звернення до музиканта із відповіддю на питання «Що б ти сказав Кузьмі, якби знову його зустрів?».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: DZIDZIO у Сніданку з 1+1 розповів, яким насправді був Кузьма

Найбільш зворушливі та щирі відео, які будуть завантажені до 9 ранку 15 серпня, можуть увійти до документального фільму «З Днем народження, Чувак», який глядачі побачать в ефірі Сніданку з 1+1 17 серпня. Проте усіх охочих команда Сніданку з 1+1 закликає не зупинятися і продовжувати ділитися теплими словами до Кузьми і надалі, аби пам'ять про нього і його музику жила ще довгі роки. Свої відео додавайте у коментарях під дописом на сторінці Сніданку з 1+1 у Facebook чи завантажуйте на персональних сторінках в Instagram із відповідним хештегом. Обов’язково закінчуйте своє звернення фразою «З Днем народження, Чувак!».

Під час зйомок стрічки на запитання «Що б ти сказав Кузьмі, якби знову його зустрів?» відповів лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук:

«Я просто був би щасливий, от і все... Якби я міг його побачити, тут з нами, я просто був би щасливим. Не думаю, що мало б значення сказане в той момент, - розказав Святослав. - Я думаю, Кузьма мав прекрасне почуття гумору і був вільним. Деколи його, як і всіх шоуменів, заносило. Але зазвичай він дуже тонко відчував та вмів бути чесним з самим собою». 

Дивіться перші кадри документальної стрічки:

Нагадаємо, що крім Святослава Вакарчука своїми спогадами про Кузьму у стрічці «З Днем народження, Чувак» поділяться дружина та батьки музиканта, учасники першого та другого складу гурту Скрябін, музичний критик Ярослав Лодигін, а також гітарист і найкращий друг Андрія – Олег Турко (Лесик).

Прем’єра фільму «З днем народження, Чувак» відбудеться 17 серпня під час ефіру ранкового шоу Сніданок з 1+1. А також усі кияни та гості столиці зможуть переглянути стрічку  на великому екрані ввечері цього ж дня під час спеціального показу в Кіносаду просто неба Життєлюб на Гідропарку.