Що купити для школи, окрім канцтоварів

5 корисних речей, які варто купити для школи, окрім канцтоварів
freepik.com

Не забудьте про важливі речі, які знадобляться школяреві.

Поділитися:

Одяг та канцтовари — найважливіші речі, про які мають подбати батьки, збираючи свою дитину до школи. При цьому у підготовчій метушні варто пам'ятати, що ще може знадобитися вашому школяреві. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 корисних порад, як заохотити дітей ходити до школи

1. Підставка для книжок

Ця корисна річ знадобиться дитині вдома, коли вона робитиме домашні завдання або читатиме. До того ж підставка допоможе школяреві правильно сидіти за столом, тримаючи поставу.

2. Термос та бокс для їжі

Пляшка для води, термос, а також бокси для смачної домашньої їжі неодмінно знадобляться, якщо ви не довіряєте шкільній їдальні.

3. Спідня білизна

По-перше, до якісної, чистою білизни дитину потрібно привчати змалку. По-друге, гарна, доглянута спідня білизна допоможе уникнути насмішок або зауважень, коли дитина переодягатиметься на фізкультуру або танці.

4. Наплічник для спортивної форми

Сумка або рюкзак для спортивного одягу та змінного взуття точно знадобляться вашому школяреві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил, як вибрати місткий та зручний ранець для школи

5. Розумні годинник з телефоном і GPS

Передусім це корисна річ для батьків. Сучасні моделі розумних годинників для дітей оснащені мобільним телефоном і тривожною кнопкою. Учням заборонено користуватися мобільним під час перебування в школі. Годинник з телефоном — гарний вихід із ситуації. Ви легко зможете навчити юне чадо відповідати на ваші виклики і здійснювати дзвінки в екстрених випадках. Також за допомогою GPS і спеціальної програми цей девайс дозволяє батькам стежити за переміщеннями дитини.

 

Новини по темі