Що подивитися на Новий рік 2023: фільми для різдвяно-новорічного настрою

ТОП-6 фільмів для новорічного настрою
Pixabay

Добірка новорічних фільмів.

Поділитися:

Зимові свята — чудова можливість зібратися в родинному колі за переглядом кінострічки. Традиційно українці дивляться "Один вдома" чи "Гаррі Поттера". Якщо ж хочеться отримати нові враження, пропонуємо добірку новорічних фільмів, які піднімуть настрій та дозволять зануритися у святкову атмосферу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди новорічного декору: ідеї, як прикрасити кімнату на Новий рік 2023

"Дух Різдва"

Це різдвяний комедійний мюзикл, кіноінтерпретація «Різдвяної пісні в прозі» Чарльза Дікенса. Дух Теперішнього Різдва звертає увагу на самовпевненого піарника Клінта Бріггса, який ненавидить різдвяні свята та вважає подарунки і гуляння абсолютно непотрібними. Чи зможе чоловік пізнати справжню суть свята та змінити своє ставлення?

Фільм "Дух Різдва"

"Щасливого Різдва"

Дівчина Кейт працює в лондонському магазині різдвяних товарів і розважає відвідувачів у костюмі ельфа. Вона ненавидить свою роботу та саме Різдво. Однак неочікувана зустріч змушує її змінити своє ставлення.

Фільм "Щасливого Різдва"

"Хроніки Різдва"

Картина про пригоди Тедді Пірса та його молодшої сестри Кейт. З дитинства вони обожнювали Різдво і завжди робили відеозапис на пам'ять про святкування. Тедді виріс і перестав вірити в Санта Клауса, але Кейт продовжує готуватися до зустрічі з міфічним героєм. І не дарма. Цього разу брат із сестрою зустріли Санту та ще й допомогли йому врятуватися з небезпечної халепи.

Фільм "Хроніки Різдва"

"Нянька на Різдво"

Плани на різдвяні канікули студентки поліцейської академії Шарлотти різко змінюються, коли мама просить доглянути хворого дідуса. Поки чоловік перебував у лікарні, до його будинку вдерся злодій та шахрай Деніс. Пограбувати дім хлопцеві не вдалося, адже дід разом з онукою раніше повернувся з лікарні. Тепер Деніс змушений вдавати дбайливу няньку, аби не потрапити до в'язниці.

Фільм "Нянька на Різдво"

"Пригоди S Миколая"

Події картини розгортаються в українських Карпатах, куди родина другокласина Артема переїхала з великого міста. Напередодні 19 грудня хлопчик несподівано зустрічає святого Миколая. Однак насправді за маскою чарівника ховається злодій. Згуртувавшись разом із сестрою-підлітком і місцевими дітлахами, Артем проявляє винахідливість, аби перемогти злодія і врятувати справжнього Супер Миколая.

Пригоди S Миколая

"Не спати до Різдва"

Організаторка масових заходів Ліззі Гінел та бармен Біллі абсолютно різні, але мають дещо спільне — обидва страждають на безсоння, і все це напередодні головної події року — Різдва. Доля зводить героїв разом при кумедних обставинах і тепер проблема зі сном для обох залишається позаду. Виявляється, такі абсолютно різні люди здатні засинати тільки разом!

Фільм "Не спати до Різдва"

Новини по темі