Новий рік 2022: фільми для святкових вихідних

Що подивитися на святкових вихідних: фільми на Новий рік 2022

Що подивитися на новорічних вихідних?

Поділитися:

Новорічні свята супроводжують декілька вихідних днів, які так і хочеться провести цікаво та незабутньо. Фільми — це завжди гарне рішення, якщо хочеться поринути у домашню атмосферу, або навіть якщо влаштували з друзями вечірку. Які ж фільми можна переглянути у новорічні вихідні?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік 2022 на 1+1: святкові програми та фільми

1. "Не дивіться вгору"

Це американська комедія в жанрі політичної сатири, режисер Адам Маккєй. У головних ролях: Дженніфер Лоренс, Леонардо Ді Капріо, Меріл Стріп, Тімоті Шаламе, Кейт Бланшетт, Джона Гілл, Меттью Перрі, Хімеш Патель, Аріана Ґранде та Кід Каді. За сюжетом, астрономи Кейт Дібіаскі та Рендалл Мінді виявляють, що на Землю прямує комета, яка знищить її за шість місяців. Вони намагаються попередити уряд США та інші країни про небезпеку, але їм просто не вірять, адже звикли до брехливих новин і скандалів.

Не дивіться вгору

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найочікуваніші прем'єри шоу та серіалів 2022 року на телеканалі 1+1

2. "І просто так"

Сиквел легендарного серіалу "Секс у великому місті". Жанр: мелодрама, комедія. Події розвиваються через 20 років після закінчення шоу. Керрі, Міранда і Шарлотта пройшли великий шлях, їхня дружба так само міцна, нехай Саманти й немає більше поруч. Натомість поряд сім'я, нові люди та кар'єрні виклики, а Бредшоу тепер записує власний подкаст.

І просто так

3. "Щасливого Різдва"

Дівчина Кейт працює в лондонському магазині різдвяних товарів та розважає відвідувачів у костюмі ельфа. Проте вона не любить свою роботу та Різдво. Але одного дня вона зустрічає симпатичного хлопця, що показує їй життя з іншої сторони... 

Щасливого Різдва

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖРіздвяний кекс штолен: 3 рецепти традиційної святкової випічки

4. "Ґрінч"

Мультик для усієї родини, який особливо сподобається дітям! Головний герой Ґрінч ненавидить Різдво та хоче зіпсувати всім свято! Та коли він взявся втілювати свій намір, потрапив у безліч кумедних ситуацій, що змушують його змінити свою думку щодо свята. Та чи встигне він втілити задумане?

Ґрінч

5. "Дім Ґуччі"

Це кримінальна драма, заснована на реальних подіях у житті родини Ґуччі й у їхньому модному будинку Gucci. Це історія вбивства онука, засновника бренду — Мауріціо Ґуччі. Картина наповнена інтригами, ненавистю та жагою помсти, а також по-іншому розкриває світ гламуру.

Дім Ґуччі

6. "Спенсер: Таємниця принцеси Діани"

У фільмі йде мова про різдвяні канікули принцеси Діани у Сандрінгемському палаці разом із королівською родиною. За 3 дні Діана вирішує, що їх шлюб із принцом Чарльзом, у якого були стосунки із герцогинею Каміллою Паркер-Боулз, приречений. Що вона вирішує робити та як розвиваються події, дивіться у фільмі.

Спенсер: Таємниця принцеси Діани

7. "Різдвяні хроніки"

Сімейна комедія «Різдвяні хроніки» розповідає про пригоди підлітка Тедді Пірса та його молодшої сестри Кейт. Батьки завжди влаштовували своїм дітям на Різдво справжнє свято з безліччю подарунків та завжди робили відеозапис на пам'ять. Тедді виріс і перестав вірити в Санту Клауса, проте його сестра Кейт продовжує активно готуватися до зустрічі з Сантою напередодні кожного Різдва. Озброївшись відеокамерою Кейт і Тедді чергували всю ніч, щоб відзняти появу Санти. Ця різдвяна ніч подарувала їм неймовірні пригоди: їм треба було допомогти Санті вибратися з небезпечної халепи.

Різдвяні хроніки

8. "Таємничі манускрипти"

«Таємничі манускрипти» — це продовження масштабного історичного документального проєкту «Україна. Повернення своєї історії». В новому фільмі команда проєкту розслідує заплутану справу про вбивство митрополита Георгія Ярошевського. Перед вбивством, українець за походженням, митрополит Ярошевський активно досліджував історію України. Перші результати розслідування цього вбивства виводять на сфальсифіковану історію, коли українські землі входили до складу Великого князівства Литовського. Правда про цей період приховує факти, які змінили хід історії і пояснює багато подій сучасності.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Таємничі манускрипти»: які історичні міфи про Україну спростовує фільм

Таємничі манускрипти

Кінопродюсерка Ніна Подольська розповіла про роботу з голлівудськими зірками та фінансування фільмів:

Новини по темі