Тренди новорічного декору: ідеї, як прикрасити кімнату на Новий рік 2023

 Новий рік 2023: ідеї та тренди, як прикрасити кімнату на свято
Freepik

Ідеї декорування кімнати до різдвяних та новорічних свят.

Поділитися:

Перед зимовими святами традиційно прийнято прикрашати дім. Це гарна можливість відволіктися від проблем та урізноманітнити дозвілля дітей та дорослих. Також декорування квартири чи будинку стане чудовим варіантом зайняти себе чимось під час відключень світла. Як прикрасити дім до свят згідно модним тенденціям?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли відзначаємо Різдво Христове: 25 грудня чи 7 січня (коментар експерта)

2022 рік став переломним в житті українців. Ми вкотре боремося за свою свободу, незалежність та суверенітет, але навіть попри це знаходимо моменти для радості в найважчий час і доводимо, що країна-терорист не зможе відібрати свято в наших дітей.

Як прикрасити дім до Різдва та Нового року 2022-2023: модні кольори

Оскільки символом 2023 року є Чорний Водяний Кролик, найщасливішими кольорами для зустрічі Нового року стануть синій, блакитний, фіолетовий, рожевий та червоний. Декор повинен бути витриманий в одній або двох палітрах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяний піст в Україні: що не можна робити

Ідеї, як прикрасити кімнату до Нового року 2023

Гірлянди

Цьогоріч варто відмовитися від різноманітних ілюмінацій для економії електроенергії або можна спробувати знайти альтернативні гірлянди на батарейках. Можна зробити гірлянду власнору з папіру або зі звичайних цукерок.

Свічки

Доповненням декору однозначно стануть свічки, особливо в умовах відсутності світла. Їх можна поставити на столик, підвіконня тощо.

Свічки декор

Ялинка

Штучна, жива або ялинка в горщику — обирайте будь-яку. Якщо місця в кімнаті замало, поставте маленьку ялинку на робочий стіл, прикрасивши її іграшками та дощиком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли День святого Миколая: 6 чи 19 грудня (коментує церква)

Різдвяні панчохи та м'які іграшки

Затишок та відчуття свята дозволять створити м'які іграшки та різдвяни панчохи для подарунків. У багатьох магазинах, наприклад, продаються маленькі різдвяні гноми.

Різдвяний декор

Світильник

У період відключення електроенергії нам доводиться проводити вечори без світла. Саме тому гарним рішення для декорування стане світильник, який можна вмикати через повербанк або на батарейках.

Подарункові коробки

Звичайні картонні коробки можна обгорнути в подарунковий папір і розставити по кімнаті.

Символ Нового року 2023

Можна також прикрасити квартиру іграшками у вигляді символу Нового року 2023 — кролика.

Різдвяний віночок

Таку прикрасу ми часто бачимо у різвдяних фільмах. Віночок можна придбати або зробити власноруч, що стане додатковою розвагою для дітей та дорослих. Зазвичай його вішають на вхідні двері будинку або ж можна просто повісити у кімнаті.

Різдвяний віночок

Фото: Freepik, Pexels

Новини по темі