Що відомо про майбутні пологи Меган Маркл (відео)

Що відомо про майбутні пологи Меган Маркл
gettyimages.com

Королівський кореспондент зібрала офіційні дані щодо пологів герцогині Сассекської.

Поділитися:

Королівський кореспондент BBC Сара Кемпбелл у новому відео розповіла усі офіційні подробиці щодо майбутніх пологів Меган Маркл. Насправді, королівська родина робила досить мало заяв про пологи герцогині. До прикладу, ми не знаємо точного дня, коли Меган народить. Одного разу герцогиня заявила, що це буде кінець квітня - початок травня. 

Сара також зауважує, що ми точно не знаємо, де саме народжуватиме Маркл. Варіантом є пологи вдома, про які так часто писали ЗМІ. Нещодавно Гаррі та Меган переїхали у котедж Фрогмор. І хоча ми думаємо, що пологи вдома - досить нетипічно для членів королівської родини, насправді королева традиційно народжувала дітей або в Букінгемському палаці, або в резиденції Кларенс-хаус. Однак якщо все ж Меган Маркл не народжуватиме вдома, інший варіант - лікарня. 

Крім того, коли ви увімкнете телевізор і захочете побачити Меган та Гаррі із немовлям у руках й купою кореспондентів біля дверей лікарні, ви помилитесь. Ми не очікуємо великої фотосесії гецрога й герцогині Сассекських, як це було у Кейт Міддтон й принца Вільяма. Усе буде приватно - і це дуже у стилі Гаррі та Меган. Однак все ж таки вони знаменитості, життям яких цікавиться весь світ. Тож коли новина про народження первістка Гаррі та Меган розійдеться світом, британці мають змогу вирушити до Віндзора (ймовірне місце, де вперше з'явиться герцог та герцогиня Сассекські із дитиною, адже саме там знаходиться їхній дім). Там збереться й уся преса, яка з нетерпінням чекатимеме новин від королівської родини, як і мільйони у цьому світі. 

Меган та Гаррі не розголошують імені, яке вони нададуть дитині. У них є більше свободи у таких рішеннях, ніж у Кейт та вільяма, адже їхній первісток буде аж сьомим у черзі на престол. Останнім прихильником серед імен для новонародженого є Грейс, а також Діана, Елізабет й Вікторія, якщо народиться дівчинка. 

Дитина не відразу стане принцом чи принцесою. Лише королева може вирішити, чи матимуть діти Гаррі та Меган такі титули. Але це не безумовно, і ми побачимо це згодом, - розповіла королівський кореспондент. 

Сара Кемпбелл поділилася думкою, що герцог та герцогиня ведуть такий максимально приватний спосіб життя через непрості стосунки Меган з її ріднею й батьком зокрема. А Гаррі, у якого все життя були складні стосунки з пресою, хоче вберегти свою дитини й Меган. 

Дивіться більше у відео: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BBC News (@bbcnews) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл з’явиться на обкладинці глянцю з новонародженим малюком

Новини по темі