Соліст гурту Imagine Dragons на концерті у Празі розгорнув український прапор, який йому передала мешканка Харкова (відео)

На концерті Imagine Dragons соліст на сцені розгорнув прапор України (відео)
Instagram/1plus1_ua

Соліст Imagine Dragons Ден Рейнольдс піл час концерту у Празі на сцені розгорнув прапор України.

Поділитися:

Ден Рейнольдс, соліст Imagine Dragons, під час виступу у Празі вчора, 5 червня, на сцені розгорнув прапор України. Символічно, що цей прапор Дену передала мешканка Північної Салтівки, району у місті Харків, який практично знищили бомбардуваннями російські війська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біллі Айліш поцілувала український прапор, який передала на сцену українська співачка Jerry Heil

Дивіться, як під час виконання однієї з пісень Imagine Dragons Ден Рейнольдс тримав у руках наш стяг.

В червні в рамках туру Imagine Dragons мали виступати в Україні, але, на жаль, війна внесла свої корективи у плани цього американського попорок-гурту. До війни Imagine Dragons неодноразово виступали в Україні, тож чекаємо на артистів після нашої перемоги.

Ден Рейнольдс практично одразу після вторгнення росії в Україну висловив свою підтримку нашій країні, розмістивши у себе в Instagram прапор нашої держави та підписавши його словами:

"I stand with Ukraine".

Багато світових зірок в той чи інший спосіб демонструють свою підтримку Україні. Наприклад, на концерті легендарних Scorpions у Кракові розгорнули величезні прапори України та Польщі. А голлівудська акторка Анджеліна Джолі відвіддала переселенців у Львові. Детальніше про візит зірки до України дивіться в сюжеті:

Новини по темі