Солістка GO_A про гастролі Європою, залицяльників та дорогі парфуми: «Після Євробачення наші гонорари збільшилися на 300 відсотків»

Катерина Павленко, солістка гурту GO_A в інтерв’ю Катерині Осадчій розповіла про залицяльників і про те, як змінилося їх життя після тріумфального виступу на «Євробаченні 2021».

Поділитися:

Гурт Go_A виступили на "Вечорі прем'єр. Літня серія" — грандіозному концертному шоу, яке глядачі вже незабаром побачать на телеканалі 1+1. Користуючись нагодою телеведуча Катерина Осадача для програми "Світське життя" поговорила з солісткою гурту Катериною Павленко про те, як змінилося їх життя післі успішного виступу на "Євробаченні-2021". Нагадаємо, гурт Go_A у Роттердамі посів п'яте місце з піснею "Шум". Катерина Павленко розповіла, як їх після цього тріумфу зустрічають в Європі:

Перший наш виступ після Євробачення був у Вільнюсі. Коли ми після саудчеку усвідомили, что черга, яка стоїть і не закінчується — це на наш виступ, то були дуже приємно вражені. Не дивлячись на те, що ми співаємо українською мовою, коли ми вийшли на сцену, то нам підспівували, навіть не зважаючи на те, що почали ми не з хіта.

Катерина Осадча поцікавилася у солістки гурту GO_A, коли вийде їх спільна пісня з переможцями цьогорічного Євробачення, італійським гуртом MANESKIN та чи скоро побачимо кліп.

Я не знаю звідки пішла ця інформація, за умовами контракту я не маю права розголошувати подробиці. Всім треба трошки почекати, бо журналісти, чесно кажучи, дуже пришвидшують події.

«Нехай це залишиться в таємниці», — так відповіла Катерина на запитання Осадчої чи вільне її серце. І підтвердила, що прихильників побільшало. Всі вони, за словами Катерини, розумні, прогресивні і з дуже хорошим музичним смаком хлопці.

go_aФОТО: Instagram/monokatee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець розповіла Катерині Осадчій про операцію на нозі, зйомках на милицях та День народження своїх двійнят

Від кохання до фінансів: Катерина Осадча поцікавилась, як змінилися гонорари гурту Go_A після успіху в Європі і що тепер учасники гурту можуть собі дозволити з того, в чому раніше були обмежені.

Гонорари значно збільшилися, взагалі умови, при яких ми виступаємо, значно покращилися. Чесно кажучи, я взагалі ще не зрозуміла, що я можу собі фінансово дозволити, бо через концерти часу витрачати гроші у мене не має. Та і схильності купувати дорогі речі у мене не має, але вчора я якось так пішла і купила собі парфум Chanel.

За словами Катерини, гонорар зріс на 300 відсотків. "Не забувайте, що до нацвідбору ми були ноунейм", — зазначила при цьому Катерина.

Дивіться повний випуск "Світського життя з Катериною Осадчею" від 31 липня: