Соломія Вітвіцька мандрує Західною Україною: побачила Тернопільські Єлисейські поля, проїхалася найстарішим тролейбусом, плавала варязьким човном

Соломія Вітвіцька мандрує Західною Україною

Ведуча на 1+1 Соломія Вітвіцька провела прямі вечірні ефіри ТСН з п’яти українських міст західної України: Чернівців, Івану-Франківську, Тернополя, Луцьку та Рівного.

Поділитися:

Нещодавно народна улюблениця Соломія Вітвіцька повернулася з всеукраїнського туру ТСН, присвяченого 30-й річниці Незалежності України.

Вітвіцька

У Чернівцях, найзагадковішому та найромантичнішому місті нашої країни, ведуча вела прямий ефір зі стін старовинного Університету — головної візитівки міста. Саме тут Соломії Вітвіцькій напророчили долю. Несподівано місцевий екскурсоводом запропонував телезірці зазирнути у старовинне дзеркало, а потім відкрити ключем двері в університетський храм. А за легендою усі незаміжні, які шукають своє кохання, повинні пройти такий ритуал і тоді через рік дівчина має вийти заміж.

Вітвіцька

У Івано-Франківську ведуча завітала у антикварну кав’ярню. У Тернополі побувала на місцевих Єлисейських полях та скоштувала відомі тернопільські пляцки. У Луцьку випила кави у особливій кав’ярні, де вперше в Україні почали працювати сонячні люди, ті, які живуть із синдромом дауна. Також у цьому місті відбулася зворушлива зустріч з молодшим братом Северином, який там служить вже три роки.

Вітвіцька

«Луцьк для мене особливе місто. Тут служить мій рідний брат Северин. Вже повелося, що бачимося, коли моє відрядження лягає десь поблизу місця дислокації його військової частини. Ось і цього разу вдалося поспілкуватися декілька годин – безцінних для мене годин. Не бачила його рік, дуже скучила», — сказала телеведуча.

У Рівному проїхалася на найстарішому тролейбусі, прогулялася парком із карликовою свинею на ім’я Фрося, яка разом із своїм господарем підіймає настрій діткам в онковідділеннях, а також плавала варязьким човном — драккаром.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грандіозний спецвипуск ТСН до Дня Незалежності та масштабний тур країною: режисерка Олеся Коваленко розказала про те, як створювали унікальний для України мультимедійний формат

А ще у Рівному живе затята фанатка ТСН і 1+1, до якої Соломія Вітвіцька особисто завітала в гості, чим приємно вразила жінку до сліз.

«Ця чудова жінка з самого ранку кожного дня стежить за нашими ефірами, спеціально ставить будильник на 6.20 ранку – спочатку дивиться Сніданок з 1+1, потім ТСН. Дуже любить всіх ведучих ТСН – ми всі наче рідні для неї», — розповіла ведуча.

До речі, команда ТСН встановила рекорд України за найбільшою кількістю випусків, проведених просто неба. Саме у Рівному Соломії Вітвіцькій вручили цю почесну відзнаку від Національного реєстру рекордів України.

Вітвіцька

«Для мене цей тур був надзвичайним. Я познайомилася з великою кількістю чудових людей та побачила неймовірні місця, подорожуючи Україною. Особисто мене приємно вразили наші прихильники, які незважаючи на дощ, вітер, буревій приходили цілими родинами на знімальний майданчик, аби на власні очі побачити, як створюються новини. Звісно, з усіма охочими зробила селфі. Дуже дякую вам, українці! Ми працюємо для вас!», — сказала Вітвіцька.

Нагадаємо, Соломія Вітвіцька попарно вела вечірні випуски ТСН з Марічкою Падалко, яка у цей період працювала в інших містах України. Фіналом туру став особливий святковий спецвипуск ТСН 24 серпня о 19:30 в Києві, на золотих Воротах, у День Незалежності.

Новини по темі