Соломія Вітвіцька та «Здійсни мрію» втілили бажання 13-річної дівчини з Краматорська, яка втратила маму та лікується в Охматдит

Соломія Вітвіцька та «Здійсни мрію» втілили бажання 13-річної дівчини з Краматорська

Дівчині влаштували модну фотосесію та розмістили її у журналі! 

Поділитися:

Небайдужі чарівники разом з благодійним проєктом «Здійсни мрію» 1+1 media виконали бажання 13-річної Катрусі, котра постраждала в обстрілі у Краматорську. Дівчині влаштували модну фотосесію та розмістили її у журналі! 

Здійсни мрію

У квітні 2022 року росіяни обстріляли ракетами вокзал у Краматорську — загинуло 59 осіб, понад 300 отримали поранення. Серед них була і школярка Катя Іоргу, — вона з рідними тоді стояла в черзі на евакуацію. Її мама загинула, а дівчина отримала важкі ураження ніг. Пригадує як отямилася від крику: «Лягай». Після шоку кликала маму, але вже тільки в лікарні дізналася, що її не стало. Нині Катею та її сестричкою опікується тітка. Шлях Каті до відновлення —  складні операції й тривала реабілітація. Завдяки медикам і психологам Охматдит помітні перші зміни на краще. 

здійсни мрію

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька у День Миколая здійснила мрію дівчинки в Охматдиті

Попри весь пережитий жах, дівчина знаходить сили жити і мріяти. Катя любить малювати, робити картини зі стразами та мріє стати моделлю і з’являтися на сторінках журналів! Українська фотографиня Тетяна Бундзило, подруга Соломії Вітвіцької, вирішила наблизити Катю до здійснення її мрії, подарувати враження. Дівчинка отримала професійну фотосесію — у студії, у кількох стильних образах, з професійними зачіскою та макіяжем! З Катею також знялася її сестричка Юля.  

здійсни мрію

«Мені хотілося втішити, зробити радість дівчатам, котрі пережили таке горе… І у цій страшній війні життя має продовжуватися. Знайшла студію і зібрала команду — найкращих українських фешн-фахівців. Було дуже хвилююче, але Катя та Юля змогли довіритись мені. Диво є! І ми можемо створити його для інших», — розповіла Тетяна Бундзило.

Здійсни мрію

Чарівники благодійного проєкту «Здійсни мрію» разом із ведучою Соломією Вітвіцькою домовилися про публікацію фотосесії дівчини в новому зимовому випуску глянцевого журналу NOVA Kids. І ось на черговому концерті Соломії Вітвіцької в Охматдиті, — ведуча урочисто вручила журнал Каті! Це був неймовірний новорічний сюрприз! Дівчина не могла повірити, що її мрія здійснилася так швидко! Це додає віри в добрих людей, в те, що вона зможе впоратися з дорослим життям без мами… І досягти успіху, здійснити мрію!

Здійсни мрію

«Ми скоро побачимо Катрусю на обкладинках світових журналів! Віримо в це! І наближаємо всі разом здійснення головної мрії всіх — миру і перемоги!», — каже Соломія Вітвіцька.

Щоб вдалося більше психологічно допомагати  дітям в лікарнях під час війни, — робіть донати для проєкту «Здійсни мрію» на платформі dobro.ua або на сайті 1+1.

Новини по темі