Сонячне затемнення в Україні у 2022: коли буде та до чого готуватися

Коли буде сонячне затемнення в Україні 2022
Pixabay/vancarlosfr

Найближче сонячне затемнення очікуємо вже у квітні 2022 року

Поділитися:

Сонячні та місячні затемнення астрологи здавна наділяли надприродніми значеннями та пов'язували з неприємними подіями. У 2022 році нас чекає чотири затемнення:  2 сонячних і 2 місячних. Обидва сонячні затемнення будуть неповними, частковими, а ось місячні будуть повними.

Коли буде сонячне затемнення в Україні 2022

У 2022 році нас очікують одразу два сонячні затемнення. Перше сонячне затемнення відбудеться вже 30 квітня 2022 року о 23:27 за Києвом. Воно стане початком першого коридору затемнень 2022 і буде частковим. В Україні його не буде видно. Сонячне затемнення 30 квітня 2022 року зможуть спостерігати жителі Південної Америки, південно-східної акваторії Тихого океану. 

Друге сонячне затемнення 2022 року відбудеться 25 жовтня. Це також буде часткове сонячне затемнення. Його можна буде спостерігати в Європі, Центральній Азії, Близькому Сході, на півночі Африки. Також, це затемнення буде видно у росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коли закінчиться цей жах в Україні": новий прогноз про завершення війни від відомої астрологині

Сонячне затемнення 2022: сприятливі справи у цей період

Хоча астрологи й вважають, що затемнення не є сприятливим періодом, проте, якщо зустріти їх правильно, неприємносстей можна все ж уникнути. Сонячні затемнення пов'язують із новими починаннями. У період до та після сонячного затемнення сприятливо вчитись новому, набувати корисних звичок та навіть планувати переїзди. Однак, із реалізацією цих планів варто все ж трохи зачекати. Сприятливі водні процедури, відпочинок, прогулянки на свіжому повітрі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає Україну: великі зміни та коли закінчиться війна (прогнози астрологів)

Сонячне затемнення: що не можна робити

День затемнення несприятливий для нових починань, важливих подій, фінансових операцій. У цей день корисні усі види ментального очищення, практики на трансформацію. У години затемнення несприятливо приймати їжу та воду.

►починати важливі справи

►приймати доленосні рішення

►перенавантажуватися фізично чи емоційно

►ризикувати

► спонтанно купувати нові речі

► підписувати документи

Новини по темі