Сонячне затемнення у жовтні: прогноз від астрологині Анжели Перл

Прогноз Анжели Перл на сонячне затемнення 25 жовтня 2022
unsplash/jongsun-lee

Анжела Перл розповіла, чого очікувати від сонячного затемнення восени 2022 року.

Поділитися:

Відома астрологиня українського походження Анжела Перл розповіла про сонячне затемнення, яке відбудеться вже скоро — 25 жовтня 2022 року. Особливої популяності Анжела Перл набула під час війни, коли астрологиня дала зірковий прогноз щодо повномасштабної війни, яку 24 лютого розпочала росія на території України. Передбачення Анжели Перл стало для багатьох певною моральною точкою опори, коли кожна наступна хвилина лякала непередбачуваністю. В інтерв'ю ведучій Наталії Мосейчук Анжела Перл також детально спрогнозувало розвиток подій в Україні на найближчі роки. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Детальний гороскоп на жовтень 2022 для всіх знаків зодіаку по днях від знаменитої астрологині

25 жовтня 2022 року відбудеться сонячне затемнення у знаку Скорпіон за західною астрологією. Через складний аспект між планами — управителями знаку Скорпіон Плутоном і Марсом, всі починання в цей час можуть відбуватися не просто. А з'єднання Венери з точкою затемнення говорить про можливі зміни у стосунках чи фінансовій сфері.

Сонячне затемнення завжди передбачає початок чогось нового. Це енергія починань. Це дає важливість подіям, які відбуваються у затемнення, тому що ми відчуваємо потім довго їх наслідки. Тому добре подумайте про те, що відбуватиметься у затемнення, чи хочете ви, щоб дані події тривали довго у вашому житті?

Затемнення 25 жовтня буде у знаку Скорпіон. У Скорпіона дві планети-управителя: Марс і Плутон. Ці дві планети будуть у аспекті 150 градусів. Цей аспект заважатиме виконанню завдань. Щось не виходитиме, не буде радості та задоволення від результатів, можуть скасовуватися зустрічі, не виходити задумане. Це може дати потужний вихлоп емоціям, агресію. Важливо стежити за своїм станом і нічого не призначати і не планувати на дні 3 дні до і після затемнення. Все зроблене цими днями вам доведеться переробляти, заново аналізувати та пробувати знову. Справи будуть не гладко, конфліктно.

Затемнення спричинить зміни, а знак Скорпіона передбачає трансформацію. Ці зміни необхідні для прогресу, набуття досвіду та руху вперед. Швидше за все, для багатьох цей поштовх буде не комфортним, особливо за місячним затемненням 8 листопада. Воно буде ще більш не комфортним. Там Місяць буде у поєднанні з Ураном, планетою несподіванок, коли може статися те, чого ми не чекаємо.

Варто пам'ятати, що вплив затемнень відчувається задовго до самого дня і певний час після нього. Особливо відчують затемнення 25 жовтня усі народжені з 20 по 30 жовтня.

Сонячне затемнення 25 жовтня: які енергії несе

Порушаться питання трансформацій, переходу в інші стани, Плутон символізує смерть, для багатьох цей коридор затемнень, смерть і відродження, переродження в іншій якості. Це може статися і на внутрішньому рівні, коли ви зміните свої погляди, переконання, станете сильними, сміливими та хоробрими. Можливо, необхідно повністю змінити своє життя, режим, зовнішній вигляд чи професію. Початок дій, що змінить життя. Плутон також символізує фінанси, гроші, банківську сферу. Можуть бути зміни.

Подібні затемнення цього циклу вже були у 2003-2005 роках. Аналогічне затемнення було 24 квітня 2005 року. Зміни можуть торкнутися тієї ж сфери. Частково схожі затемнення були також у квітні 2012 року, 3 листопада 2013 року, 23 жовтня 2014 року.

Новини по темі