Шоу «королеви ночі» та прем'єра Інспектор. Міста: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Програма 1+1

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:15

Кесем починає підозрювати, що Халиме в змові з Софіє Султан. Мехмед Герай вдруге навідуються до Фахріє, щоб дізнатися, чи залишилися у неї почуття до нього. Вчасно повернувшися з прихистку, йому вдається врятувати свого брата від затримання. Тим часом до палацу приводять Нумана-Агу, який говорить, що саме Дервіш-Паша віддав наказ отруїти великого візира. Ахмед не знає, кому вірити, і відкладає ухвалення рішення про долю Дервиша на ранок. Мехмед Герай таємно зустрівся з Зульфікаром-Агою, щоб видати йому Шахіна в обмін на те, щоб брата не стратили. Не пропустіть нові серії серіалу з понеділка по п'ятницю о 17:15 на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Дві матері», з понеділка по четвер о 20:45

Зоя залишила пакет, який Анісін має передати Андрію. За її словами, у цьому пакеті те, через що Андрій та Марта розлучаться. Тим часом прилітає Джон, який обманює Борисова щодо угоди з компанією Моса. Зоя ж несподівано забирає Макса з дитячого садочку і все більше наближує Марту до правди. Як розвиватимуться події далі - дивіться у нових серіях серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу Дві матері розповіла про зйомки у найскладнішому епізоді стрічки

«Міняю жінку», у понеділок о 21:45

Уперше традиційна українська родина обміняється з нетрадиційною бразильською. Не пропустіть найнеординарніший сезон шоу Міняю жінку вже у понеділок о 21:45 на телеканалі 1+1.

«Інспектор. Міста», у вівторок о 21:45

На головному дитячому курорті країни інспектор Володимир Остапчук знайде недитячі порушення. Хто стане ганьбою міста Скадовськ, а хто його гордістю - дізнайтеся у прем'єрному випуску проекту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Остапчук розповів про пригоди під час зйомок нового сезону «Інспектор. Міста»

«Світ навиворіт», у середу о 21:45

Дмитро Комаров познайомить вас із легендою бразильських серіалів та випробує себе, щоб показати ризиковані індіанські ритуали. Не пропустіть нові серії тревел-шоу вже у середу на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ навиворіт: Дмитро Комаров добуватиме каучук та шукатиме неконтактне плем’я Бразилії

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

На вас чекає півфінал яскравого танцювального шоу. Більше пристрастей, інтриг та незабутніх постановок на паркеті! Не пропустіть це та голосуйте за своїх фаворитів у новому ефірі Танців з зірками вже у неділю о 21:00.

Нагадаємо, у чвертьфіналі Танців з зірками шоу залишили Мішель Андраде і Женя Кот.

«Королева ночі. Концерт Олі Полякової», у неділю о 23:15

На вас чекає трансляція грандіозного шоу української співачки . Нещодавно концерт відбувся у Києві в Палаці Спорту. Артистка виконала свої найвідоміші хіти: «Королева Ночи», «Люли», «Polyakova Style», «Бывший», «О, Боже, как больно», «Любовь-морковь», «Первое лето», «Номер 1»,  «Шлепки» та інші, а також представила нові пісні. Вас також вразять неймовірні костюми співачки, на які, за її словами, було витрачено близько 100 тис. доларів. Не пропустіть яскраве шоу вже у неділю о 23:15 на телеканалі 1+1. 

Новини по темі