Спокуслива матуся Памела Андерсон показала 22-річного красеня-сина (фото)

Памела Андерсон показала, як підріс її 22-річний син-модель (ФОТО)
GettyImages

І він також модель.

Поділитися:

Днями 51-річна Памела Андерсон здійснила відразу два світські виходи в оточенні чарівних чоловіків — свого 32-річного бойфренда і старшого сина. Їхня спільна поява викликала справжній фурор як серед шанувальників, так і серед гостей.

У п’ятницю колишня зірка Playboy Памела Андерсон відвідала найгламурнішу вечірку Каннського кінофестивалю. На amfAR Gala Cannes модель і акторка з’явилась у довгій вечірній сукні ніжного рожевого кольору, а її син, 22-річний Брендон Лі, обрав total white.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений FASHION TO MAX (@fashiontomax)

Наступного дня Памела знову сяяла перед об’єктивами папараці на благодійному показі Amber Lounge. Тут щаслива родина дотрималася чорно-білого дрес-коду. Андерсон підкреслила соковиту фігуру обтислою білою сукнею, а її бойфренд Аділь Рамі та син вдягнули класичні костюми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Jessica (@pamelaandersononline)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений @NikkiOH (@nikkioh.co)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 51-річна Памела Андерсон спокусила світлиною без спіднього

Минулого року син Памели розійшовся зі своєю дівчиною, співачкою Беллою Торн, і відтоді вважається одним із найбажаніших холостяків Голлівуду. Зараз він співпрацює як модель з відомими брендами одягу та планує зробити перші кроки в напрямку акторської кар’єри.

Також нагадаємо, що футболіст Аділь Рамі та Памела Андерсон зустрічаються вже понад два роки. За цей період вони неоднарозово повідомляли про завершення стосунків між ними, але, як доводить останній спільний вихід, у них знову все добре. Про їхні сварки в минулому дізнайтеся з відео: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апетитна Памела Андерсон знялась у пристрасній фотосесії з молодим нареченим

Новини по темі