Старша донька Ольги Сумської показала, як носити тренди цієї осені

Красуня-донька Ольги Сумської показала, як поєднати тренди осені | Зірковий стиль | 1+1
@tonya_papernaya

Красуня та ще й модниця!

Поділитися:

Найпростіший спосіб зробити повсякденний образ більш цікавим та стильним — додати аксесуарів. Тим паче, в новому осінньому сезоні дизайнери пропонують безліч оригінальних варіантів на будь-який смак. 

Освіжити вбрання можна за допомогою вишуканого поясу з яскравим принтом, як це зробила Катя Осадча. А можна вдягнути трендову прикрасу, наслідуючи приклад доньки Ольги Сумської, Тоні Паперної

Акторка додала до свого образу срібний ланцюжок, який підкорив серця модниць ще влітку. Втім, якщо пригадати осінньо-зимові колекції найгучніших брендів, не залишається сумнівів, що зухвалий аксесуар можна носити й у новому сезоні.

У прохолодну пору стилісти пропонують обирати масивні, але більш делікатні варіанти — кольє середньої довжини, чокери, ланцюги з кулонами та декоровані перлинами або кристалами. Також вітаються асиметричні моделі з ланками і застібками різної форми. 

Якщо ж мінімалізм — не про тебе, сміливо поєднуй одразу кілька тонких ланцюжків на шиї. Створити стильний мікс можна і з більш лаконічними підвісками. До речі, такий варіант доньці Сумської теж до смаку. 

Не можна оминути увагою ще один тренд, який в своєму останньому аутфіті продемонструвала Тоня — шкіряна косуха. У поєднанні зі срібним ланцюжком куртка графітового кольору зробила образ зірки більш гранжевим та бунатрським. 

Враховуй, що цієї осені найактуальніші — шкірянки oversize, з накладними карманами, фактурним звіриним принтом, а також стримані ретро-варіанти, немов із 90-х.

Нагадаємо, що два роки тому донька Ольги Сумської, Антоніна, вперше стала мамою. Більше про це дізнаєшся з відео: 

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Також надихайся образами інших зірок:

1. Які образи засвітили зірки 1+1 на Українському тижні моди

2. Мов лялька Барбі! Племінниця принцеси Діани позує в total pink

3. Смілива Ріта Ора в бра та панчохах вийшла на червону доріжку

Новини по темі