Стильна бджолярка: Біллі Айліш здивувала вбранням на American Music Awards

Біллі Айліш здивувала вбранням стильної бджолярки на American Music Awards | Зірковий стиль | 1+1
Фото: Getty Images

Втілення епатажу.

Поділитися:

Днями у Лос-Анджелесі відбулась одна з головних музичних подій США – урочисте вручення премії American Music Awords 2019. Нагороду традиційно отримали найпопулярніші виконавці.

До переліку номінантів, цілком передбачувано, потрапила епатажна співачка Біллі Айліш та отримала одразу дві нагороди – «Новий виконавець року» та «Улюблений артист – альтернативний рок».

Однак найбільше уваги привернуло дивакувате вбрання зірки, у якому вона відвідала церемонію. Так, на червону доріжку заходу Біллі вийшла в образі, який одразу нагадав присутнім захисну уніформу бджоляра. Хоча й напрочуд стильну її версію.

Свій костюм-піжаму від бренду Burberry юна зірка доповнила екстравагантним білим капелюшком із вуаллю. Саме він і нагадав гостям вечора спеціальний одяг професійних пасічників. Цікаво, що цей аксесуар від Versace – унікальний. Його виготовили спеціально для церемонії AMA 2019.

До слова, це не єдине вбрання, яке Айліш приготувала для церемонії. Так, аби виконати свій хіт All The Good Girls Go To Hell, зірка вдягнула чорну сорочку з написом «No music on a dead planet» – «Жодної музики на мертвій планеті».

Фото: Getty Images

Нагадаємо, нещодавно Біллі розповіла, як .

Більше новин про співачку читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі