Святковий настрій на ТЕТ: «Новорічний Вечірній Квартал», новорічний «Сніданок з 1+1», «Льодовиковий період», «101 далматинець»

Святковий настрій на ТЕТ: «Новорічний Вечірній Квартал», новорічний «Сніданок з 1+1»,  «Льодовиковий період», «101 далматинець»

ТЕТ зарядить святковим настроєм і забезпечить найкращими сімейними мультиками та концертами.

Поділитися:

Цього тижня (26 грудня — 1 січня) на телеканалі ТЕТ щодня показуватимуть найулюбленіші мультфільми, аби підтримати святковий настрій і провести час з рідними: «Дивопарк», «Льодовиковий період», «Льодовиковий період 2: Глобальне потепління», «Льодовиковий період 3: Ера динозаврів», «Льодовиковий період 4: Континентальний дрейф», «Льодовиковий період: Курс на зіткнення», «Думками навиворіт», «Король Лев», «101 далматинець», «Гарфілд», «Гарфілд — 2».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 мультиків, які варто подивитися цієї зими на ТЕТ

А ще в ефірі телеканалу в будні дивіться найцікавіші шоу: відоме інфотейнмент шоу «Життя відомих людей» (об 11:00), про життя знаменитостей і народних героїв, популярне релокейт реаліті-шоу «Любий, ми переїжджаємо» (о 12:00). А також з понеділка по четвер серіал «Одного разу під Полтавою» (о 15:00), про неймовірне життя Юрчика та Яринки.

У пʼятницю о 20:00 сміємося на заздрість ворогові з фіналом шоу «Ліга сміху», випуски якого були зняті у 2022 році. Тематика буде присвячена сьогоденню — війні, нашій перемозі, жартам про ворога.

Та о 22:30 — з сатирично-патріотичною комедією «Бункер» виробництва Студії «Квартал 95», адже в такі тяжкі часи надважливо підтримувати бойовий настрій і гумор.

Прокидаємося 31 грудня о 8:00 з новорічним «Сніданком з 1+1», а вечір о 21:00 проводимо з найактуальнішим «Новорічним Вечірнім Кварталом», адже ворогам не відібрати в нас святковий настрій!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ти не один": вітання учасників проєкту з Різдвом Христовим

Стежте за соцмережами ТЕТ, аби бути в курсі всіх подій і новинок.

Новини по темі