"Ти не один": вітання учасників проєкту з Різдвом Христовим

Ти не один: учасники проєкту привітали українців з Різдвом

Привітання для українців з Різдвом від учасників різдвяного проєкту "Ти не один".

Поділитися:

Цього Різдва, 25 грудня о 21:00 на телеканалі ТЕТ телеглядачі побачать великий різдвяний проєкт під назвою «Ти не один». Над його створенням працює команда телеканалу 1+1 Big Brave Events разом із фестивалем Atlas. У музичному різдвяному проєкті очікують виступи зірок, які будуть поєднані з теплими розмовами з героями нового часу — волонтерами, представниками культурного та волонтерського фронтів. У такий непростий для країни час учасники проєкту об’єднались, щоб створити атмосферу родинного затишку та підтримати кожного українця.

Учасники різдвяного проєкту «Ти не один» привітали українців з Різдвом.

DOROFEEVA та Лілу45

DOROFEEVA

Найголовніша наша сила у тому, що ми разом. Я бажаю вам бути поруч зі своїми коханими людьми, тому що це найприємніше, що може статися на Різдво. Ну і звичайно, я бажаю нам перемоги!Слава Україні!

Лілу 45

Бажаю, щоб все було добре, ми всі пережили нарешті цю зиму. Бажаю, щоб нам вдалося зберегти хоч якийсь спокій в умовах війни. Бажаю, щоб було більше радісних моментів в житті і щастя, щоб ми могли підтримувати нашу країну та робити щось корисне.

KAZKA

Kazka

Олександра Заріцька: Шановні, любі українці! Ми вітаємо вас зі святом Різдва! Бажаємо вам, щоб все у вас в житті було спокійно, легко. Бажаємо багато мріяти, тому що в українців світла і добра душа. Бажаємо триматись всім разом, як ми робимо це зараз, і на багато десятиліть. Щоб ми пишалися нашою країною, нашою культурою, традиціями і несли це нашим дітям, нашим онукам і щоб це прекрасне свято жило і продовжувало жити.

Дмитро Мазуряк: Не дивлячись на те, чи буде світло, чи ні, щоб за вікном ви чули не звук сирени, а прекрасну коляду!

Кекелія та Адамчук

Віра Кекелія

Бажаю, щоб росія від нас відчепилася. Аби всі хлопці, які зараз воюють і відстоюють наші права, повернулися живі і здорові. І аби ми з вами всі разом святкували нашу перемогу. 

Марта Адамчук

Дуже хочеться, щоб усі наші тривоги залишилися позаду. Щоб 2023 рік почався з гарних новин і гарного настрою. Бажаю цього кожному і собі!

Wellboy

Wellboy

Вільний народе незламної країни, я вітаю вас із Різдвом і Новим роком! Бажаю вам сили, наснаги, миру і терпіння. Кожного обіймаю і цілую!

Pianoбой

Pianoбой

Українці! Бажаю нам з вами повернути собі наше щасливе життя, повернути собі наше право жити так, як ми хочемо, на нашій землі. І дуже сподіваюсь, що для нас все тільки починається і наші діти будуть жити в прекрасній, розвинутій країні. Сильній, захищеній, не корумпованій і крутій, як ми всі хочемо. Вітаю всіх з Різдвом. Дай бог нам всім перемоги і прекрасного життя!

Юрій Ткач з дружиною Вікторією та донькою Лізою

Ткач з родиною

Юрій Ткач: Ми бажаємо всім скорішої перемоги. Слава Україні!

Ліза Ткач: Я бажаю дуже багато подарунків! 

Вікторія Ткач: Я бажаю, аби наш український дух ніхто не зламав! Ми сильні і незламні! І у нас все ще попереду!

SHUMEI

Миру. 

SHUMEI

KOLA

Любі українці, ми вітаємо вас з Різдвом та прийдешнім Новим роком і хочемо побажати лише одного: щоб ми якомога швидше всі перемогли і жили своє щасливе життя! Давайте об’єднуватись ще більше, ще більше допомагати один одному. Ми неймовірні і вже увесь світ знає, які ми сильні, які сміливі. Нехай так буде і надалі і я впевнена, що за нами перемога!

KOLA та Павло Вишебаба

Павло Вишебаба

За нами перемога і це те, чого я бажаю нам всім! Щоб це було якомога швидше! А поки тримаємось купи і єднаємось. Ми обов’язково переможемо!

Алла Мазур та Руслан Сенічкін

Алла Мазур

У нас на всіх є одне величезне бажання: наступні свята зустрічати в мирній Україні, в колі переможців. Щоб усі наші захисники повернулись додому живими і здоровими, щоб усі родини зібралися разом у рідному домі. Нехай збудеться це бажання! Неймовірно дорогу ціну платимо зараз за право залишатись вільними і самим обирати свій шлях. І в пам‘ять наших героїв, усіх, кого ми втратили, — маємо відбудувати нашу Україну і зробити її ще сильнішою, потужнішою і красивішою.

Руслан Сенічкін

Дорогі українці, це Різдво ми ніколи не забудемо. Ми переживаємо якийсь катарсис, переродження України. Ми тепер вивчаємо історію Україну, нас самих через наших пращурів. Ми занурюємося в історію, чому ми опинилися в цій точці, що з нами відбувається і що ми повинні зробити, щоб зберегти Україну, її свободу та волю. Ми маємо це переосмислювати. Ми повинні жити гідно, щоб показати, що ми цінуємо тих, хто поклав за нас свої життя. Різдво — це свято, яке ми маємо відзначати. Важливо тут і в майбутньому не давати жодному ворогові можливість відібрати у нас та наших дітей здатність святкувати життя.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька

Нескорені, нездоланні, мужні, сильні українці, вітаю кожного і кожну. Я б хотіла кожного і кожну обійняти, тому що ми прожили два роки під час пандемії, а зараз в нас практично 10 місяців повномасштабної війни і ми живемо в режимі онлайн з багатьма нашими рідними та друзями. Саме тому бажаю вам, незважаючи на відсутність світла та зв’язку, спробувати все таки з’єднатися з близькими людьми, які будуть вас підтримувати у цей важкий час. Хочу побажати всім насолоджуватися життям, незважаючи ні на що. Жити тут і зараз важливо. Треба робити для себе та інших свято, думати про щось приємне і, звісно, донатити на ЗСУ! Слава Україні! Разом переможемо!

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов

Нехай нове Різдво принесе нам нове життя: переможне, щасливе, здорове. Українці заслуговують на найкраще життя. Нехай Господь береже всіх вас!

Даша Астаф’єва

Даша Астаф'єва

Любі українці, я бажаю, щоб ви завжди пам’ятали, знали і були впевнені в тому, що ми найкраща нація в світі. Ми щодня доводимо всім, що наші ЗСУ — найкращі, наш президент — найкращий, наші люди, які роблять добрі справи, — найкращі. Хай весь світ про це дізнається. Я вас дуже люблю, я вас всіх підтримую. Дуже люблю!

Євгенія Емеральд

В першу чергу бажаю всім українцям перемоги. Бажаю нам побільше “бандеряток”, щоб наші чоловіки скоріше повернулися до нас, щоб військові дівчата всі повиходили заміж, теж понароджували “бандеряток” і ми всі-всі разом наступне Різдво святкували у вільній державі, без ворога на нашій землі. 

Новини по темі