Святослав Вакарчук вступив до лав Збройних Сил України і вже отримав завдання

Святослав Вакарчук вступив до Збройних Сил України
Instagram/sviatoslav.vakarchuk

Український співак Святослав Вакарчук отримав своє завдання в ВСУ.

Поділитися:

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук активно їздить містами України та виступає у найгарячіших точках. Стало відомо, що Святослав Вакарчук вступив до лав Збройних Сил України, де отримав завдання – їздити країною з концертами та надихати людей. Сьогодні Святослав Вакарчук відвідав Рівненщину, де підтримав пацієнтів й працівників одного з медичних закладів області і побував у рівненських рятувальників. Також, Святослав поспілкувався з представниками Нацполіції та відвідав центр для переселенців.

У коментарі "Радіо Свобода" Святослав Вакарчук розповів, що завдання підтримувати українців дала йому львівська військово-цивільна адміністрація:

"Як тільки я отримав можливість приїхати до Львова, я записався до армії. Я тепер лейтенант ЗСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Після перемоги мені хочеться побачити мою родину, я її вже давно не бачив», – Святослав Вакарчук розповів про поїздки найгарячішими точками України

Тренера "Голосу країни" було відряджено до львівської військово-цивільної адміністрації:

"Львівська ВЦА у буквальному сенсі дала мені завдання їздити по Україні і надихати людей. Так це виглядає. Тому  я на своєму місці, а якщо потрібно буде, безумовно буду захищати країну зі зброєю у руках".

Новини по темі