"Світлі серця українців сильніші за будь-яку темряву": президент опублікував щемливе відео про незламність українського народу

Президент опублікував щемливе відео про незламність українського народу

На відео можна побачити, як українці борються з наслідками російських атак по енергетичній інфраструктурі.

Поділитися:

23 листопада росія вчергове завдала масованого ракетного удару по об’єктах критичної інфраструктури України. В результаті більшість міст залишилася без світла, тепла та води. Енергетики згодом відновили електроенергію в більшості регіонів, а українці пережили блекаут. В пам’ять про всіх, хто віддав життя, боронячи світло, на сторінці глави держави з'явилося щемливе відео про незламність українського народу.

"Світлі серця українців сильніші за будь-яку темряву! Дякую всім, хто боронить наше світло! Хто долає та забезпечує це своєю хоробрістю", — прокоментував ролик президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не можу уявити, яке горе зараз переживає мій народ": Мілла Йовович відреагувала на масовані ракетні обстріли по Україні

У ролику можна побачити кадри з моментами ворожих ударів по енергетиці та житлових будинках, наслідки цих атак, ліквідацію пожеж та розгромлену інфраструктуру. Також зафіксовані темні вулиці Києва, Львова та інших міст.

"Ви бачите темряву? Але це не темрява. Темрява сюди не дійшла. Її сюди не пустили. Бо тут живе світло. Його боронять ті, хто знає, що в темряви немає шансів", — йдеться у відео.

Новини по темі