"Не можу уявити, яке горе зараз переживає мій народ": Мілла Йовович відреагувала на масовані ракетні обстріли по Україні

Мілла Йовович відреагувала на масовані ракетні обстріли по Україні
Instagram/millajovovich

Голлівудська акторка Мілла Йовович, яка народилася в Києві, висловила підтримку українцям.

Поділитися:

Американська акторка Мілла Йовович не змогла стояти осторонь, коли її Батьківщину вкотре жорстоко атакував ворог. Зірка висловила свою солідарність з українським народом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Французький актор Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка та підтримав Україну

У своєму Instagram Мілла написала, що прокинулася вранці від жахливих новин. Батьківщину акторки, зокрема місто Київ, в якому вона народилася, обстріляла ракетами країна-агресорка. Вона зізнається, що відчуває спустошення через те, що доводиться переживати українцям.

"Моя рідна Україна сьогодні постраждала від численних ракетних ударів. Мирні жителі лежать на вулицях колись мирних міст, вулицями яких я ходила та милувалася красою. Я спустошена руйнуванням і не можу уявити, яке горе переживає зараз мій народ. Я можу тільки сказати їм, що моє серце з ними, воно б'ється з ними. І я хочу, щоб вони знали, що я підтримую їх", — написали вона в публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка "Гри престолів", "мати драконів" Емілія Кларк: "Ми з Тедом пишаємося тим, що підтримуємо Україну"

Також Мілла Йовович зазначила, що вона підтримує свою Батьківщину та горює разом з українцями:

"У цьому світі так багато ненависті, репресій і насильства. Хотілося б, щоб люди залишили один одного в спокої. Я хотіла написати про День корінних народів тут, в Америці, але після прочитання цієї новини мене просто нудить. Мене нудить від розпалювання війни за кордоном, нудить від переваги білих вдома, нудить від самовпевнених людей, які намагаються змусити інших вірити в те, у що вони вірять. Нудить. Від. цього. Але на особистому рівні я повинна сьогодні стояти зі своєю Батьківщиною і горювати разом з нею. Я горюю з народом України. Слава Україні!"

Нагадаємо, раніше Дмитро Комаров показав наслідки ракетних ударів по Києву та поділився власними думками щодо чергової атаки росії.

Новини по темі