Телеканал 1+1 придбав права на адаптацію одного з найрейтинговіших шоу світу про виживання

Телеканал 1+1 придбав права на адаптацію одного з найрейтинговіших шоу світу про виживання

Телеканал 1+1 придбав права на адаптацію всесвітньо відомого формату «Survivor» компанії «Баніджей» (Banijay). «Survivor» в перекладі означає «Той, що вижив» або «Останній герой».

Поділитися:

З моменту запуску у 1997 році легендарний формат про виживання на острові, в якому зірки та звичайні люди випробовують силу духу та розкривають свої справжні риси характеру, було реалізовано у 50 країнах за офіційною франшизою. Цей рік став найуспішнішим для формату за весь час його існування – наразі вже підтверджено виробництво 22 адаптацій.

Шоу «Останній герой» було відзначено найпрестижнішими нагородами у світі, серед яких премія «Еммі» в номінації «Видатний документальний фільм», нагорода «Вибір народу» в номінації «Улюблене реаліті-шоу» та інші.

За форматом, «Останній герой» — це шоу, яке випробовує силу духу як відомих особистостей, так і непублічних учасників. Вони опиняються на безлюдному тропічному острові, де мають із собою лише невелику кількість речей, жагу до перемоги та природну кмітливість, і жодна секунда їхніх пригод на острові не залишиться поза увагою камер. Герої шукають їжу, будують житло та організовують свій власний «суспільний лад»  із розподілом обов’язків, ієрархією та конкуренцією, змагаючись у дедалі складніших випробуваннях на стратегію, хитрість та безжальність.

Останній герой

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖГолос країни: кастинг вокалістів на 12 сезон продовжено до 20 листопада (правила участі)

У кожній серії фінальна рада племен має неочікувану кульмінацію. Учасники племені збираються, щоб проголосувати за того, хто залишить острів. Голосування проводиться анонімно, і в учасників можуть бути різні причини для голосування (образа, ревнощі або навіть особистісні конфлікти), але рішення ради племен є остаточним, і в кожному епізоді один герой має залишити гру.

Про особливості української адаптації, її назву, а також про те, хто візьме участь у шоу, буде повідомлено згодом. Слідкуйте за новинами телеканалу 1+1.

Новини по темі