Нове амплуа Стаса Боклана, дебют Ніни Набоки та виступи Джамали, Злати Огнєвіч та інших зірок: що покажуть у нових випусках Єдиного Кварталу

Новий Вечірній Квартал
Що покажуть у нових випусках Вечірнього Кварталу – дата та деталі прем'єри

На 1+1 Україна відбудеться прем’єра нових концертів Єдиного Кварталу. Розповідаємо, що чекає на глядачів.

Поділитися:

13, 20 та 27 жовтня о 19:00 на 1+1 Україна — прем’єра нових концертів Єдиного Кварталу. У нових випусках глядачі побачать абсолютно нові жарти та номери. Актори Вечірнього Кварталу та Жіночого Кварталу підійматимуть настрій актуальним гумором.

У нових випусках глядачі побачать народного артиста України Станіслава Боклана у незвичному для нього амплуа. Відомий актор вперше вийде на сцену в жанрі стендапу. Що стало темою його виступу, як Боклан впорався з новим для себе жанром – усе це ви дізнаєтеся у нових випусках Єдиного Кварталу.

Квартал

Квартал

Не обійдеться без  музичних номерів. Євген Кошовий разом із Іриною Гатун виконають оновлену версію хіта Наталії Могилевської «Він не сказав ні слова». У кварталівській інтерпретації ця пісня отримає гумористичний поворот і розкриє реакцію типової української родини на чергову платіжку за комунальні послуги. В одному з випусків глядачі побачать зірку Жіночого лікаря. Нове життя, народну артистку України Ніну Набоку. Вперше у своїй кар'єрі вона зіграє на сцені Єдиного Кварталу і зʼявиться в неочікуваному образі. Цього року Студії Квартал 95 виповнюється 20 років. Актори підготували особливу пісню-присвяту, в якій згадають свій шлях.

Квартал

Квартал

Квартал

Крім того, серед музичних номерів глядачі побачать виступи Jamala, Злати Огнєвіч та Максима Бородіна, гуртів KAZKA, NAZVA і BRYKULETS.

Квартал

Квартал

Традиційно серед глядачів концерту були особливі гості – захисники та захисниці, працівники ДСНС, переселенці, медики, педагоги.

Не пропустіть премʼєру Єдиного Кварталу 13, 20 та 27 жовтня о 19:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стильні шпигунські бойовики: які кінохіти подивитися на 1+1 Україна цієї п'ятниці

 

Новини по темі