Телеканал «1+1 Україна» став абсолютним лідером перегляду у новорічні дні

Телеканал 1+1 Україна став лідером перегляду у новорічні дні

Канал отримав найвищі показники перегляду на платформі Київстар ТБ.

Поділитися:

Щороку найважливіші свята українці зустрічають у компанії «1+1 Україна». Цей рік не став виключенням, і глядачі провели новорічні дні в компанії улюблених ведучих і проєктів, переглядаючи національні прем’єри, світові кінохіти та новорічне звернення Президента України.

Телеканал «1+1 Україна» став абсолютним лідером перегляду в переддень Нового року, 31 грудня, на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ*, отримавши частку дивлення за добу 19,5%. Подовжений особливий ефір «Сніданку з 1+1» отримав частку дивлення 8,9%, а новорічний випуск «Вечірнього Кварталу» та звернення Президента України (19:00-24:00) - 30,1%.

У праймі 19:00-24:00 31 грудня телеканал «1+1 Україна» посів першу позицію серед телеканалів із великим відривом, на другій позиції опинився ICTV2 із часткою 14.2%.

Результати дивлення 1+1 Україна 31.12.2023

У перший день 2024 року, 1 січня, «1+1 Україна» також став лідером перегляду на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ, збільшивши добову частку до 22,5%  та суттєво випередивши конкурентів. Це найкращий результат каналу від початку запуску. Крім того, жоден з каналів не досягав такої добової частки у 2023 році згідно даних платформи. Основний внесок в успішний результат зробила прем’єра анімаційного фільму «Мавка. Лісова пісня», яка пройшла із рекордною часткою 37%. 

Дивлення 1+1 Україна 1 січня

Дивлення 1+1 Україна 1 січня

Нагадаємо, «Мавка. Лісова пісня», виробництвом якої займалися студія Animagrad та FILM.UA Group, стала найкасовішим українським анімаційним фільмом за часи Незалежності. В Україні «Мавка» здобула безпрецедентний успіх, встановивши рекорд серед національних фільмів за касовими зборами та кількістю проданих квитків за часів Незалежності. Також мультфільм став найуспішнішим анімаційним релізом в кінопрокаті України за усі часи, залишивши позаду всі голлівудські анімаційні хіти від Disney, Pixar, Illumination Entertainment тощо.

До слова, «Сніданок з 1+1» повернеться в ефір телеканалу «1+1 Україна» 8 січня і виходитиме по будням з 6:30 до 9:30.

Новини по темі