Телеканал 1+1 долучиться до загальнонаціонального телемарафону #UAразом

#UAразом: телеканал 1+1 долучиться до загальнонаціонального телемарафону

16 лютого, з нагоди відзначення Дня Єднання, за ініціативи МКІП пройде спільний загальнонаціональний та регіональний телемарафон #UAразом.

Поділитися:

Марафон складатиметься з двох спеціальних прямих включень протягом дня – з 8:00 до 10:00 та з 19:00 до 22:00, та об’єднає багатомільйонну телевізійну аудиторію.

До телемарафону приєднаються одразу три телеканали групи 1+1 media – 1+1, УНІАН ТБ та 1+1 International, паралельно відбуватиметься стрім на ресурсах ТСН.ua та УНІАН. Відповідно, ті телевізійні продукти, які були заплановані в тайм-слотах перед спецпрограмуванням, будуть перенесені на інший час.

Представлятиме групу 1+1 media на телемарафоні #UAразом ведуча «Право на владу» та ТСН Наталія Мосейчук, яка спільно з колегами з інших телеканалів спілкуватиметься з гостями ефіру та розповідатиме ключові новини відносно останніх подій в країні.

Мосейчук

Під час ефірів підійматимуть важливі суспільно-політичні питання, які цікавлять та турбують українців. Серед спікерів: представники влади, лідери громадської думки, волонтери. Вони говоритимуть на тему єднання, а також про наративи, які допомагають об'єднувати нашу країну. Відкриватиме марафон Президент України Володимир Зеленський.

Крім цього, матеріали, пов’язані з висвітленням Дня єднання, будуть поширені на ключових інформаційних ресурсах холдингу – у випусках новин, на новинних сайтах та в соціальних мережах.

«У такий турбулентний час важливо сконцентруватися на найголовнішому та об’єднати зусилля навколо теми безпеки, інформаційної в тому числі. Разом з колегами ми організовуємо телемарафон, головна мета якого – показати, що ми сильні духом, що в нас є достатньо ресурсів, аби протистояти ворогу за будь-яких обставин, і що зберігати спокій та не панікувати – завдання №1 для кожного українця. Ми повинні підтримувати одне одного і робити все, що в наших силах, аби зберегти позитивні настрої в суспільстві. Вірю, що все вдасться!», – коментує Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Варто зазначити, що 14 лютого о 21:45 телеканал 1+1 розпочав серію інформаційних вечорів, щоб оперативно надавати українцям актуальну інформацію та експертні коментарі щодо політичної ситуації у країни. Це – спільний марафон ток-шоу "Право на владу" та програми "Твій вечір" з Наталією Мосейчук та Єгором Гордєєвим.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заснував 16 лютого 2022 року, який багато хто на Заході називають днем потенційного вторгнення Росії в Україну, Днем єднання українців. Відповідно, цього дня буде проведена низка заходів та ініціатив, покликаних популяризувати свято та об’єднати мільйони українців по всьому світу.

Новини по темі