В інфотейнмент-шоу «Твій вечір» з Єгором Гордєєвим обговорять зменшення карантинних обмежень у всьому світі

В інфотейнмент-шоу «Твій вечір» з Єгором Гордєєвим обговорять зменшення карантинних обмежень у всьому світі

Гості у студії обговорять, який шлях обере Україна.

Поділитися:

Сьогодні о 23:00 на телеканалі 1+1 вийде перший випуск нового сезону авторського проєкту Єгора Гордєєва «Твій вечір». До студії завітають
Михайло Радуцький, голова Комітету ВР з питань здоров'я нації,
Павло Клімкін, міністр закордонних справ 2014-2019,
Тетяна Мокріді, піарниця, політтехнолог,
- Ірма Вітовська, акторка.

Так, у студії інфотеймент шоу "Твій вечір" піднімуть питання зменшення карантинних обмежень. Наприклад, Ізраїль, Франція, Швеція, Данія скасовують маски і обов'язкове тестування. Але чимало країн навпаки лише нарощують обмеження. В Австрії на законодавчому рівні зобов'язали всіх громадян вакцинуватися. Гості у студії обговорять, який шлях обере Україна?

Гості обговорять недипломатичний жаргон і погрози війною. Чи слід серйозно сприймати погрози Лукашенка та як українцями реагувати на такий інформаційний штурм ззовні?


Нагадаємо, в ефірі інфотеймент-шоу «Твій вечір» ведучий Єгор Гордєєв разом із гостями у студії невимушеній формі обговорюватиме актуальні події дня, що добігає кінця, під різними кутами, враховуючи різні погляди. У кожному епізоді підніматимуть декілька тем або питань із суспільного, політичного, спортивного та культурного життя. У кожній програмі братимуть участь 4 запрошених гостя — політики, громадські діячі, експерти в різних галузях та лідери думок, які допоможуть розглянути події під новим кутом. 
 

Підписуйтесь на офіційні сторінки інфотеймент-шоу «Твій вечір»:

www.instagram.com/tviyvechir.official

www.facebook.com/tviyvechir.official

Дивіться інфотеймент-шоу «Твій вечір»  з понеділка по середу о 23:00 на телеканалі 1+1.