Наталія Мосейчук: Те, про що говоримо в ефірах "Право на Владу" потім працює у реальному житті

Наталія Мосейчук: Те, про що говоримо в ефірах Право на Владу потім працює у реальному житті

Глядачі "Право на Владу" поставили свої запитання до першого ефіру.

Поділитися:

У четвер, 3 лютого о 21.45 на 1+1 стартував новий сезон авторського проекту "Право на Владу" з ведучою Наталією Мосейчук. Цьогоріч програма виходитиме у прямий ефір з нової студії.

Процесом підготовки до першого эфіру телезірка поділилась в соцмережах. Тепер студія квадратна. Зазнав змін і колір, до червоного додали світлі відтінки — білий та жовтий.

право на владу

Та Наталія Мосейчук зазначає, основна мета — бути загальнонаціональним круглим столом — не змінилася. Під час входин — у першому ефірі, де обговорювали тему “Війна за мир” показали нову локацію у студії — круглий стіл. 

Право на владу

До обговорення ймовірності широкомасштабного вторгнення російських військ і від чого залежить подальший розвиток подій долучилася, зокрема, тимчасово повірена у справах США в Україні Крістіна Квін. Мосейчук ексклюзивно поговорила з нею англійською. “Міжнародна спільнота буде дуже скептично налаштована на прийняття будь-яких заяв з боку Росії”, — зазначила Квін. Надзвичайний та Повноважний Посол України в Білорусі (2010-2011) Роман Безсмертний зазначив, що мінські домовленості суперечать нормам міжнародного права, не здобули правової сили в Україні і не можуть бути нормативним актом. А у Статуті ООН зазначено, що угоди, складені під тиском не чинні з моменту укладання. У дискусії брали участь секретар РНБО Олексій Данілов, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін на включенні з Москви російська політична та громадська діячка Ксенія Собчак та інші.

Право на владу

“Не називала б Право на Владу ток-шоу. Зараз не час шоу заради “шоу” у політиці. Це не про розмови, які розпочинаються в 21.45 та закінчуються запівніч. У будь-якої дискусії, яка ведеться у програмі, завжди є продовження”, — розповідає телеведуча. 

В очікуванні нового сезону телеглядачі підірвали соціальні мережі Наталії Мосейчук запитаннями про повернення програми. “Як ми на вас довго чекали! З поверненням”, “Новий сезон полювання на зрадників країни, чекаємо Право на Владу правду мають знати всі”, “Чекаю на змістовну і правдиву зустріч” — зазначали люди у коментарях. А Наталія, закликала підписників залишати свої запитання і більше брати участь в обговоренні і підказках для ефірів.

право на владу мосейчук

“Ми вивертаємо проблеми назовні. Тому після слідують прийняті рішення. Це такий спільний пошук ідей, куди запрошують політиків, експертне середовище. Для того, аби запропонувати владі можливі варіанти дій. І далі вже рішення за владою — ухвалювати їх чи ні. У багатьох випадках — те, що ми говоримо в ефірах потім працює у реальному житті. Далі буде”, — зазначила Наталія Мосейчук

Минулого сезону такою темою стала ковідна амністія, — озвучена ідея у прямому ефірі Право на Владу і далі втілена у життя. “Ефір дозволяє апелювати до влади, тут і зараз. Вказати на несправедливість, аби таких випадків ставало менше”. 

Гостям у студії, зокрема політикам, телеведуча побажала мужності не розвалювати країну,  не шукати сенсацій та утриматись від політичних ігр. Бути стриманими і чесними. 

“Вийти з мильної бульбашки та працювати засукавши рукави. Пам’ятати людей, які і є країною. Наше з командою завдання дати можновладцям чути всіх нас — українців. Наше життя і наші проблеми”, — сказала Наталія Мосейчук.

право на владу мосейчук