Тіна Кароль повторила розкішний образ відомої супермоделі

Тіна Кароль повторила розкішний образ відомої супермоделі | Зірковий стиль | 1+1

Сукні справді вражають схожістю!

Поділитися:

Щоефіру вибухового сезону «Танців з зірками» ведуча Тіна Кароль дивує українських глядачів вишуканими образами. Співачка виходить на паркет переважно у сукнях від українських брендів, та часто й сама працює над дизайном вбрань. Більше про це зірка розповіла у «Світському житті».

Так, для першого ефіру танцювального шоу Тіна обрала сріблясту сукню з відвертим декольте і вирізом, яка є роботою відомої української дизайнерки Катерини Сільченко. У схожому вбранні сяяла на вечірці після церемонії «Оскар 2019» британська супермодель, дружина актора Джейсона Стейтема Розі Гантінгтон-Вайтлі. Дивись!

Фото: Getty Images

Фото: instagram/tina_karol

«Танці з зірками» — проект, який вимагає завжди залишатися гламурною. Він також дає можливість відтворити образ із червоної доріжки. У моєї сукні для першого ефіру є прототип — відоме вбрання від Versace. Я спокійно до цього ставлюсь, це нормально для танцювального шоу. Адже ведучі, як і учасники, грають певні ролі», — зізналася виконавиця. 

Більше подробиць дізнавайся в інтерв'ю: 

Твоїй увазі ще декілька новин про Тіну Кароль:

1. Битва total red образів: Тіна Кароль vs Анна Кошмал

2. «Мрію, щоб мама була поруч», – син Тіни Кароль зробив відверте зізнання

3. Тіна Кароль пригріла спокусника Dan Balan під своїм крилом

4. Янгол Тіна Кароль і Дракула Dan Balan проникливо заспівали про кохання

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі