«Мрію, щоб мама була поруч», – син Тіни Кароль зробив відверте зізнання

Син Тіни Кароль Веніамін: «Мрію, щоб мама була поруч» | 1+1
Фото: instagram/tina_karol

Хлопчик поділився своїми мріями.

Поділитися:

Десятирічний син співачки, ведучої «Танців з зірками» Тіни Кароль Веніамін Огір навчається у Лондоні, тож бачаться вони не надто часто. Саме тому, коли хлопчик приїздить додому, зіркова мама намагається приділити йому якнайбільше часу. Артистка бере сина на зйомки, інтерв’ю, у робочі поїздки.

Фото: instagram/tina_karol 

Наразі Веніамін перебуває у Києві й разом із Тіною дав інтерв’ю журналу «Viva». Син української поп-діви щиро відповів на запитання, розповів про своїх друзів і навіть поділився потаємними бажаннями напередодні дня народження.

«На свій день народження хочу, щоб мама була поруч. І ще хочу знову побувати з нею на Маврикії», – зізнався хлопець.

Веніаміну справді бракує мами, адже у її напруженому графіку важко знайти бодай вільну хвилину. Та й він у Лондоні має безліч справ: займається фехтуванням, грає у регбі, танцює гопак.

До слова, нещодавно в ефірі «Сніданку з 1+1» син Тіни Кароль розповів про свої захоплення та навчання в Англії. Детальніше дізнавайся у відео:  

Читай більше про стосунки співачки з сином:

1. «Деколи щемить серце», — Тіна Кароль бачить у синові копію свого чоловіка

2. Син Тіни Кароль повчив її англійської мови (відео)

3. Тіна Кароль із сином показали, як відпочивають у Львові

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно – підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі