Тіна Кароль у вишиванці прикрасила облакладинку глянцю (ФОТО)

Тіна Кароль у вишиванці прикрасила облакладинку глянцю  (ФОТО)

У Святий вечір, 6 січня, телеканал "1 + 1" покаже унікальний музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль" виробництва "1 + 1 Продакшн".

Поділитися:

У Святий вечір, 6 січня, телеканал "1 + 1" покаже унікальний музичний фільм "Різдвяна історія з Тіною Кароль" виробництва "1 + 1 Продакшн".

За сюжетом, Тіна Кароль, яка постане в образі матері-берегині, хранительки українських традицій, напередодні Різдва розповідає своєму синові - герою Жені Лебедина - історію про вічні цінності, боротьбу добра і зла. Цього року співачка з'явилася на обкладинці "Теленедели" в елегантній сукні-вишиванці та національному кейпі синього кольору.

"Напевно, це боже провидіння: його звуть так, як звали мого чоловіка. Дивний добрий хлопчик, хороший артист!"- поділилася співачка враженнями від роботи з Женею Лебедином. Однією з найбільш знакових композицій "Різдвяної історії" стане рідкісна автентична українська колядка "Роди, Боже", яка потрапила у фільм завдяки щасливому випадку:


"На зйомках сталася одна чудова історія. Я познайомилася з двома прекрасними дівчатами - колекціонерами народних костюмів. Багато цікавого довідалася від них про вишивки, про канони створення автентичного образу. Якось я запитала: "А яку зазвичай пісню співають, коли ворожать? Або яка може звучати як молитва на вдалий рік?". Недовго думаючи вони наспівали мені пісню на мобільний телефон, і я з першого разу записала її в студії. Вона стала прикрасою різдвяного фільму. У ній є прекрасні слова: "Роди, Боже, сливи, щоб всі були щасливі. Роди, Боже, бджіл, щоб всі були здорові.. ". Ну де ми ще знайдемо таку просту символічність?"

За словами Тіни, до Нового року вона вже приготувалася - і подарунки рідним купила, і ялинку разом з сином прикрасила:

"У сина вже канікули в школі, тому ми змогли спеціально виділити день, щоб купити ялинку, іграшки. Син особисто займався дизайном. Вважаю , діток до такого треба долучати - це розвиває творче мислення, вони починають більш відповідально ставитися до свій роботі. Дитина повинна розуміти: якщо постарається, під його лісову красуню Дід мороз покладе гарні подарунки. А взагалі, ми нарядили штук вісім ялинок - у нас на ділянці кілька зростає плюс є у бабусі, і ще штучна в будинку - місця для фантазії вистачає"

Співачка зізналася, що в дитинстві любила колядувати і ходила по звичайній дев'ятиповерхівці в Івано-Франківську. До слова, на створення музичного фільму "Різдвяна історія з Тіною Кароль", який вийде на каналі "1+1" 6 січня, надихнули дитячі спогади:

"Ідея зняти фільм була спонтанною. Спочатку я її злякалася. Знаю, що кожна з цих пісень значить для нашого народу і для історії. Вони досі не подавалися в сучасному прочитанні. Тому запитала себе: чи дозріла я як музикант, щоб до цього доторкнутися? Чи зможу зробити святковими, зацікавити людей настільки, щоб їм хотілося слухати ще і ще? І вирішила ризикнути! Це був мій виклик самій собі "


За мотивами фільму Тіна Кароль відправляється у Різдвяний тур по Україні з програмою "Колядки і вибрані хіти". Першим містом, якому пощастить почути прем'єру, стала Одеса. На сцену музкомедії Кароль вийде прямо в новорічний вечір 31 грудня. У столиці Кароль заспіває 7 січня 2016 в Палаці "Україна"


"Мені подобається виступати в новорічну ніч, - зізнається співачка. - Як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш! А я хочу в 2016-му бути квітучою, співочою і весь час перебувати на сцені. Але завжди вибираю таке місце для виступів, де може зібратися і моя сім'я. Так що цього разу до Одеси летять і Веня, і мама з татом, і брат "


С колядками Тіна також виступить у Львові, Тернополі, Дніпропетровську, Миколаєві, Харкові. До цих концертів Кароль зараз готується.

Новини по темі