День народження Тіни Кароль: ТОП-5 номерів на "Голос країни" (ВІДЕО)

День народження Тіни Кароль: ТОП-5 номерів на "Голос країни" (ВІДЕО)

Сьогодні, 25 січня, у найкращої співачки 2015  року, тренера "Голосу країни 6" та просто красуні Тіни Кароль день народження. 

Поділитися:

 

Сьогодні, 25 січня, у найкращої співачки 2015 року, тренера Голосу країни 6 та просто красуні Тіни Кароль день народження.

Артистка зізналася, що святкування буде скромним, а особисто для ней головне свято – це день, коли з'явився її син Веніамін.

У новорічну ніч стало відомо, що улюблениця мільйонів знову сяде у крісло тренера головного вокального шоу країни. Ми вирішили пригадати найяскравіші номери нашого тренера протягом проекту, адже не уявляємо, яким би шоу Голос країни було без неї.

Тіна Кароль - Помню

У травні 2013 року співачка вперше після смерті чоловіка вийшла на сцену. В прямому ефірі шоу Голос країни вона неймовірно проникливо та потужно виконала пісню "Помню".

Тіна Кароль і Святослав Вакарчук - Коли навколо ні душі

Виступ на Голос країни Тіни Кароль у дуеті зі Святославом Вакарчуком пісні "Коли навколо ні душі" викликав шквал емоцій і оплесків у залі та біля екранів телевізорів.

Тіна Кароль, Руслан Асланов і Роман Сасанчин - Україна це ми

Учасники Голос. Діти надихнули Тіну Кароль на написання першого українського дитячого гімну. Дзвінку та світлу пісню "Україна – це ти" глядачі вперше почули у прямому ефірі 1+1.

Тіна Кароль, Антон Копитін і Іван Пилипець - Чому бентежно

Ніжну пісню "Чому бентежно" Тіна Кароль відшукала спеціально, щоб виконати на сцені Голос країни 5 разом із учасниками своєї команди Антоном Копитіном і Іваном Пилипцем. 

Тіна Кароль і Антон Копитін - Материнська Любов

У Суперфіналі разом із переможцем Голос країни 5 Антоном Копитіним артистка зворушила до сліз виконанням пісні "Материнська любов".

 

Голос країни – головний вокальний проект на українському телебаченні. За правилами шоу, тренери вибирають конкурсантів наосліп, орієнтуючись тільки на їхні вокальні дані. Після "сліпих прослуховувань" на "Голосі країни" виконавці повинні продовжити боротьбу під час наступних етапів – "Бої", "Нокаути" і "Прямі ефіри".

Новини по темі