Тіну Кароль розчулили до сліз у Мінську (ФОТО)

Тіну Кароль розчулили до сліз у Мінську  (ФОТО)

Українська співачка та тренер Голосу країни 6 Тіна Кароль тріумфально гастролює з прем'єрою своєї Ювілейній програми "Вибране". 

Поділитися:

Українська співачка та тренер Голосу країни 6 Тіна Кароль тріумфально гастролює з прем'єрою своєї Ювілейній програми "Вибране". На минулих вихідних в рамках свого світового турне Кароль виступила у Різі та Мінську, де зустрілася з учасником Голосу. Діти 2 Русланом Аслановим.

"Концерт у Ризі - неймовірно хвилюючий для мене, тому що саме з Латвії десять років тому почалося моє життя на сцені", - зізналася Тіна Кароль.

Під час концерту у Ризі співачка дозволила собі експромт і виконала пісню "I feel good", з якою у 2005 році перемогла на конкурсі "Нова хвиля" у Юрмалі.

Як відомо, тоді під час виступу молодої виконавиці вимкнувся мікрофон, але Кароль доспівала пісню до кінця, та так потужно, що навіть без мікрофона її голос було чути по той бік екрану.

"Якщо відключиться мікрофон сьогодні - підтримайте мене!", - пожартувала співачка під бурхливі овації латишів.

Традиційно співачка також виконала гімн України хором з усіма глядачами в залі. Відзначимо, що відео з виконанням Кароль гімну країни під час сольного концерту у Лондоні стало справжнім хітом в інтернеті. Всього за один день ролик подивилося понад 200 000 користувачів. 

А ось сольний концерт в Мінську, який припав на День Закоханих, будь-який бажаючий міг дивитися в прямому ефірі по Інтернету. Трансляція велася фан-клубом артистки на популярній інтернет-платформі прямих трансляцій Перископ

"Я сама захотіла виступити в Мінську саме в цю дату - зізналася співачка журналісту "Комсомольской правди в Білорусь".

Як повідомляють мінські ЗМІ, концертний зал спокутував українську співачку в багатотисячних оваціях. Це був перший великий сольний концерт Кароль в Мінську. На одній з пісень все глядача об'єдналися в флеш-моб, який організував білоруський фан-клуб Кароль "фантіна", і підняли над головами великі паперові серця. Кароль розписалася потім на цих валентинках, а собі залишила портрет, намальований однією з прихильниць.

"Чоловіки, тримайтеся! Я знаю, що мій концерт ви просто терпите! Дякую, що подарували мені цю зустріч з моїми подругами" - звернулася співачка до закоханим пар у залі.

Завершенням концерту стало виконання пісні "Україна - це ти" під час якої білоруси підняли численні українські прапори над головою.

"Сьогодні невелика частинка моєї країни - в цьому залі", - сказала Кароль, не стримуючи сліз.

Нагадаємо, Тіна Кароль стала тренером Голосу країни 6, який глядачі побачать вже незабаром. Співачка вже вп'яте у тренерському кріслі вокальних проектів 1+1.

Новини по темі