Титанік-2 відправиться в подорож за тим самим сумнозвісним маршрутом

Дата подорожі нового Титаніку
Фото: кадр з фільму Титанік, 20th Century Fox

Подорож не для слабкодухих: Незабаром розпочнеться продаж квитків на перший рейс лайнера.

Поділитися:

Світ облетіла неймовірна новина – Титанік-2 вирушає у своє перше плавання у 2022 році. Про це повідомляє MSN, посилаючись на власника компанії, яка займається проектом, Клайва Палмера.

Фото: кадр з фільму Титанік, 20th Century Fox

Судно розраховане 3,3 тис. людей, з них 900 будуть членами екіпажу. Це на 1000 пасажирів більше, ніж вміщував знаменитий Титанік у 1912 році, коли вирушав із Саутгемптона до Нью-Йорка.

Окрім того, у нового Титаніка буде сучасне навігаційне обладнання та необхідна кількість рятувальних шлюпок, жилетів і безлічі інших заходів безпеки.

Цікаво, що перший, трагічний маршрут судна власники компанії вирішили не міняти. Рейс проходитиме через крижані води Антлантики. Для чого ж вони це роблять? Все для того, щоб залучити якомога більше туристів та любителів гострих відчуттів. Потім лайнер планують зробити атракціоном, його відправлятимуть у круїзи по всьому світу. Поки що продаж квитків на екзотичний рейс не розпочався.

Відомо, що компанія вклала у створення точної копії сумнозвісного лайнера приблизно півмільярда доларів. Довжина судна складатиме 270 метрів, важитиме новий Титанік 40 тис. тонн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів про дружбу, які має переглянути кожна дитина

Новини по темі