Тома Круза запідозрили у романі з молодшою на 19 років акторкою

Тома Круза запідозрили у романі із молодшою на 19 років акторкою | Зіркове життя | 1+1
Фото: Getty Images

Щоправда, він про цей роман навіть не здогадується.

Поділитися:

Про особисте життя голлівудського актора Тома Круза відомо небагато. Так, далекого 2012-го він розлучився з американською зіркою Кеті Холмс та з того часу не починав серйозних романтичних стосунків.

Аж ось мережею почали ширитися чутки про його відверту симпатію до молодшої на 19 років акторки серіалу «Абатство Даунтон» Мішель Докері. Як стверджують деякі західні ЗМІ, їхні стосунки неквапливо розвиваються вже протягом понад трьох місяців.

Фото: Getty Images

Ще більшим поштовхом для обговорень стало те, що під час цьогорічної церемонії British Fashion Awards 57-річний Круз та 38-річна Докері сиділи поруч.

Тоді таємниче джерело нібито повідомило американському таблоїду Star, що це було бажання Тома, заради якого він навіть залучив свої особисті зв’язки. А все тому, що вже довгий час намагається підкорити серце обраниці.

Однак у цій історії присутня ще одна деталь, яку редакція Star, певно, не взяла до уваги. Річ у тім, що Мішель уже майже рік зустрічається із братом своєї близької подруги Джаспером Валлер-Бріджем. І немає жодних підстав вважати, що вони планують порвати одне з одним.

До слова, декілька років тому все те ж видання поширювало чутки, що Том Круз ходить на побачення під прикриттям. Так, перш ніж зустрітися з черговою дівчиною актор нібито проводив по п’ять години у кріслі професійного гримера. Мовляв, він прагнув, аби фахівець змінив його зовнішність до непізнаваності. Звучить, ніби фрагмент котроїсь зі стрічок серії «Місія нездійсненна».

Нагадаємо, нещодавно Том Круз завітав до Києва. Враження відомого актора від столичного метро дізнаєшся у відео:

Більше зіркових новин читай тут:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі