ТОП-10 найкращих фільмів 2018 року

ТОП 10: найкращі фільми 2018 року
Фото: Кадр з фільму "Скажене весілля"

Перегляньте найпопулярніші кінострічки року, що минає.

Поділитися:

2018 рік добігає кінця, тож кортить пригадати найвідоміші кінострічки, які так сподобалися глядачам.  Сайт 1plus1.ua приготував для вас добірку із 10-ти найкращих кінофільмів 2018 року. Комедія, фентезі, бойовик, мелодрама... - тут знайдеться стрічка на будь-який смак. Запасайтесь попкорном, і бажаємо приємного перегляду!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів з Джимом Керрі, за які ми його любимо

ВЕНОМ

У центрі сюжету - журналіст Едді Брок, який вплутується у небезпечне розслідування. У його тіло вселяється розумна істота інопланетного походження. Зі звичайної людини Едді перетворююється на Венома - одного з найлютіших ворогів Людини-павука у коміксах. Роль головного героя Едді виконав популярний англійський актор Том Харді.

МОНСТРИ НА КАНІКУЛАХ-3

Улюблені монстри почнуть нову захопливу пригоду! Цього разу Дракова зграя вирушить у веселий круїз на борту розкішного лайнеру. Веселі пригоди, смішні жарти, небезпека та інтриги — все це чекає на любителів мультфільмів у новій частині Монстри на канікулах.

50 ВІДТІНКІВ СВОБОДИ 

Драма 50 відтінків свободи - третя частина романтичної історії кохання бізнесмена Крістіана Грея та Анастейші Стілл. Режисером картини знову став Джеймс Фоулі. Тепер Крістіан та Анастейша - законні чоловік та дружина, і здавалося б, нічого вже не здатне зруйнувати їх щастя. Проте з'явиться хтось із минулого, для якого головною ціллю буде випробувати стосунки закоханих.

МЕСНИКИ: ВІЙНА НЕСКІНЧЕННОСТІ

У новій частині фантастичного екшену всі супергерої MARVEL об’єднаються, аби протистояти наймогутнішому ворогу. Люди точно тут безсилі, тому на допомогу поспішає смілива команда «Месники».

ДЕДПУЛ 2

Улюблений жартівливий та безстрашний герой повертається! Дедпул готовий до неймовірних пригод і безсумнівно не дасть спокійного життя злочинцям. 

ДЖУМАНДЖІ: ПОКЛИК ДЖУНГЛІВ

У першій частині фільму глядачі дізналися, що існує чудернацька гра, що здатна перенести гравців в інший світ, де гуляють дикі тварини та різноманітні дивні істоти. Вийти з гри не так просто, адже можна ненароком взяти із собою негативного персонажа. Які пригоди чекають на наших героїв - дізнайтеся у новій частині кінострічки.

ТИХООКЕАНСЬКИЙ РУБІЖ: ПОВСТАННЯ

Продовження захоплюючої кінострічки «Тихоокеанський рубіж» розповість про конфлікт між монтрами та супермашинами. Сміливі пілоти об’єднають зусилля, аби перемогти у цій війні. 

ФАНТАСТИЧНІ ЗВІРІ: ЗЛОЧИН ГРІНДЕВАЛЬДА

Продовження захоплюючої кінострічки “Фантастичні звірі” розповідає про план Гріндельвальда, який збирає під своє крило амбітних чарівників. Зупинити злого Гріндельвальда зуміє лише Албус Дамбулдор. Він заручається підтримкою колишнього учня Ньюта, і їх пригоди знову починаються!

КРАСУНЯ НА ВСЮ ГОЛОВУ

Протягом усього життя вона намагалася сісти на дієту і схуднути. Одного разу дівчина сильно вдарилась в голову і отримала подарунок долі - впевненість у тому, що вона має вигляд справжньої супермоделі. Однак в очах інших дівчина залишилася такою ж, як вона є. 

СКАЖЕНЕ ВЕСІЛЛЯ

Донька головного героя навчається за кордоном і раптово повідомляє батькам, що виходить заміж за француза. Згодом вона привозить авфрофранцуза знайомитися зі своїми батьками, і, як-то часто буває, батьки застрягли у своїх судженнях і не сприймають обранця доньки. Після цього в родині виникає купа проблем, які головні герої намагатимуться здолати на шляху до власного щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 зимових мультфільмів для перегляду з родиною

Новини по темі