5 фільмів з Джимом Керрі, за які ми його любимо

Найкращі фільми з Джимом Керрі
Фото: Кадр з фільму "Тупий та ще тупіший"

Переглядаємо кінострічки з улюбленим актором.

Поділитися:

Джим Керрі - один з найулюбленіших комедійних акторів. Фільми з його участю завжди піднімають настрій, дарують позитивні емоції й змушують посміхнутися кожного. Аби забезпечити вам веселий вечір, ми підготували добірку із 5-ти найкращих кінострічок з Джимом Керрі. Запасайтесь попкорном і приємного перегляду!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих фільмів Сандри Буллок

ЗАВЖДИ КАЖИ «ТАК», 2009

Головний герой звик усім відмовляти. На будь-яку пропозицію своїх рідних або друзів він завжди відповідає: «Ні». Однак одного разу він пообіцяє, що віднині відповідатиме схвально на будь-яку пропозицію. 

Фото: Кадр з фільму "Завжди говори "Так"

ЯК ГРІНЧ УКРАВ РІЗДВО, 2000

Події фільму розгортаються у містечку Ктоград. Місцеві жителі особливо полюбляють святкувати Різдво. Вони прикрашають свої оселі, купують подарунки для рідних й готують смачні страви до святкового столу. Проте у місті є одна особа, яка ненавидить новорічні свята, - зелений і кошлатий Грінч. Він дуже відрізняється від інших і через це став відлюдником. Цьогоріч Грінч має зловіщий план - він прагне вкрасти Різдво. 

Фото: Кадр з фільму "Як Грінч украв Різдво"

МАСКА, 1994

Головний герой Стенлі Іпкінс дуже невпевнений у собі і через це йому не щастить з жінками. За велінням долі йому до рук потрапляє чарівна маска. Одягнувши її, Стенлі перетворюється на кумедного мультяшного героя, який вміє за себе постояти. 

Фото: Кадр з фільму "Маска"

ЕЙС ВЕНТУРА: ДЕТЕКТИВ З РОЗШУКУ ДОМАШНІХ ТВАРИН, 1994

Детектив Ейс Вентура - професіонал своєї справи. Він впевнений, що здатен розшукати будь-яку загублену домашню тварину. Одного разу Ейсу трапляється особливий випадок - потрібно знайти зниклого дельфіна на прізвисько «Сніжок». Пошуки приводять Вентуру до чудернацького транссексуала. 

Фото: Кадр з фільму "Ейс Вентура: Детектив з розшуку домашніх тварин"

ТУПИЙ ТА ЩЕ ТУПІШИЙ, 1994

Це одна з найвідоміших комедій, яка закріпила за актором Джимом Керрі титул найкращого коміка у Сполучених Штатах. За сюжетом двоє придуркуватих друзів Ллойд Крістмас і Гаррі Дан впутуються у кримінальну історію. Ллойд влаштовується на роботу водія лімузину. В перший же день він підвозить в аеропорт пасажирку, в яку закохується. Дівчина забуває у таксі кейс. Ллойд та Гаррі вирішуються повернути його дівчині і вирушають у неймовірну подорож, сповнену небезпек й пригод. 

Фото: Кадр з фільму "Тупий та ще тупіший"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 фільмів, які гарантовано покращать вашу самооцінку

Новини по темі