Топ-3 поради, як обрати ідеальний живильний крем

Як обрати живильний крем на зиму
@lydiaemillen

Дізнайтеся, як захистити шкіру в холодну пору.

Поділитися:

Взимку наша шкіра регулярно піддається стресам. Їй необхідна доза вітамінів та мікроелементів, що забезпечать здоров’я й сяйво. Допоможе боротися із сухістю, лущенням й почервонінням якісний живильний крем. Як правильно обирати такий продукт - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що додати у ванну: Найкращі рецепти для розслаблення

1. Звертайте увагу на склад продукту. Живильний крем щільний за своєю текстурою, адже, як правило, містить олію жожоба, авокадо, каріте, вітаміни А та Е. Також у його складі наявні гліцерин, пантенол, гіалуронова кислота й інші рослинні екстракти залежно від типу шкіри. 

@tanya.gubenko

Важливо, аби у вашому кремі не було таких компонентів, як вазелін, парафін і мінеральна олія. Вони ще більше пересушуватимуть шкіру.

Ще один секрет, як обирати живильний крем відповідно до вашого типу шкіри, - купувати засіб у напрямку збільшення сухості. До прикладу, якщо у вас жирний тип- обирайте крем для комбінованої шкіри, а  якщо нормальний - для сухої. Це пов’язано з тим, що взимку наша шкіра особливо потребує зволоження й відновлення. 

@lorealskin

2. Користуйтесь кремом правильно! Живильний крем потрібно наносити, як мінімум, за 20 хв. до виходу з дому. Ідеальний час - 1 год. В іншому випадку на вас чекає переохолодження обличчя. 

@lydiaemillen

3. Уважно стежте за реакцією вашої шкіри на засіб, адже це виключно індивідуальний процес. У разі виникнення алергічної реакції - зверніться до косметолога або дерматолога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як захистити шкіру від морозу

Новини по темі